- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
válasz
<Adamsky> #17 üzenetére
Ha kiváló lineage támogatású telefon kell akkor a legajánlottabb típusok a oneplus telók, általában az 1-2 éves típusok a legjobb vétel. Olcsón beszerezhetők és nagyon hosszú ideig kapják a lineage frissítéseket. Nekem 8T van, fél éve lineage-el használom és hibátlan (az ota frissítés is).
-
válasz
<Adamsky> #17 üzenetére
https://download.lineageos.org
A hivatalosan támogatott cuccok itt
Official ág a fentebb leírtak miatt érdemes.Illetve csak érintőlegesen láttam, hogy Project Treble - ami támogatja, arra elvileg lehet Google System Image-t feltenni, és akkor maga a rendszer elég hosszan tud frissülni.
-
válasz
<Adamsky> #12 üzenetére
Magisk-et nem tudom, de a root támogatott, nem hiszem, hogy unrootolná magát az official. (Telepítés után fel is ajánlja, hogy rootold, ha akarod
) Egyebet nem tudom, mert a sajátjaim nem rootosok.
A magától működő OTA official Lineage ágon van, a bárki által leforgatott OS-eken nincs.
-
Penguin95
senior tag
Attól függ. Nálam például jelez a rendszer (PixelExtended), hogy van frissítés, gombnyomásra letölti, még egy gombnyomásra pedig automatikusan fel is teszi. Egyedül a root visszavarázsolása manuális, de ez meg annyi, hogy recovery-ben felteszed a zip fájlt. Ha meg OrangeFox recovery van a telefonon, abba van is beépítve ilyen funkció. Root nélkül meg pont olyan, mint a gyári rendszer esetén.
Persze ez a legjobb eset, van olyan is, mikor a fentieket mind-mind neked kell elvégezni. Ilyenkor úgy néz ki a dolog, hogy letöltöd a ROM legújabb változatát, újraindítod a telefont recovery módba, megkeresed a zip-et, felteszed, felteszed a Magisk zip-et, és újraindítod a telefont. Anno ez volt az alapértelmezett megoldás, annyiszor csináltam a 2.3-4.4 korszakban, hogy mély alvásban is menne még mindig.
Pedig CWM-ben kicsit bonyolultabb volt a dolog, hála a hangerőgombos irányításnak.
Szerk.:
(#12) <Adamsky>: Nem, frissítésnél olyan lesz, mintha soha nem is lett volna root korábban. Ilyen szempontból pont olyan, mintha tisztán tennéd fel az új rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Villanyszerelés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest