Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
a playintegrity fix egy magisk modul, azon belul kell telepíteni
-
-
trance89
őstag
válasz
balazs1022 #478 üzenetére
Minél magasabb api szint annál kevésbé biztonságos, minden egyes új api-val drasztikusan nő a sebezhetőségek száma és egyben az adatok mennyisége is amikhez hozzáférnek a telepített appok. Kb A11-ig nagyon mélyen bele lehetett nyúlni a rendszerbe, 12-13-tól viszont nagyon durván megszabja a kedves google hogy mit csinálhat az end user illetve mihez férhet hozzá. Ezeket egy átlag user le se szarja de a kis hányadnak aki custom rom-ot használ durva visszalépés minden egyes új rendszerverzió
+ az ilyen fícsörök: [link]
Ez a kritikus hiba (ami nem véletlenül csúszott a gépezetbe) a mai napig nincs javítva az AOSP kódban és nem is lesz... -
trance89
őstag
válasz
balazs1022 #471 üzenetére
Jaguar OS (A11) - [link]
Még február elején raktam fel és azóta nagyon megszerettem. Előtte évekig hivatalos LOS vonalon voltam 3 verzióval újabb droidon, ez sokkal testreszabhatóbb és sokkal biztonságosabb is persze havi frissítéssel. Amúgy minél újabb android verzió annál szarabb, a google szépen lassan de zárja be a kiskapukat verzióról verzióra. A Jaguar telegram csatornán elég szépen taglalva van ez a téma -
trance89
őstag
válasz
balazs1022 #469 üzenetére
magisk + zygisk + play integrity fix és menni fog kártyahozzáadás is, kemény 5 perc belőni
-
-
trance89
őstag
válasz
#85128448 #389 üzenetére
Ha LOS a cél akkor ahhoz kell venni készüléket nem pedig fordítva. Túlságosan gyenge, lowend hw-en nem gyakori a LOS támogatás
"Viszont csak android 13."
Szóval neked az a fontos hogy a legújabb droid fusson rajta, vagyis egy bugtenger fos...
Inkább egy öregebb de sokkal stabilabb rendszer a fontos, évente jelenik meg új droid. Az adott verziók akkorra kezdik rendesen kiforrni magukat amikor már megjelenik a következő főverzió. És ez nem az én véleményem hanem puszta tény. A jelenlegi telómon (OP8T) A11 alapú rom fut, ami sokkal biztonságosabb mint akár a legtöbb mai csúcsmodellen, betonstabil mindenféle elcseszett újítás nélkül. -
trance89
őstag
Üdv
És miért a redditet olvasod a hivatalos los leírások helyett?
[link]
Redditen sok okoska osztja az észt ezért ha rájuk hallgatsz könnyen egy szopókörút veszi kezdetét
Los verzióugrás újabbra általában csak egy sima 2 parancsos adb sideload los recovery-ből, ugyanúgy mint itt is, adatvesztés nélkül -
trance89
őstag
válasz
#31542528 #279 üzenetére
Ha rákeresel itt a "factory reset"-re akkor kiderül hogy én és balázs is említette, csináltál amikor szóltunk? A leírásodban sem látom szóval feltételezem hogy nem...
Lényeg hogy ezt a los wiki is írja amit az elmondásod szerint te követtél, amúgy nem
Én már régesrég belefáradtam ebbe a magyarázkodáskodásba, tökmindegy mit írunk csak mész a saját fejed után és összevissza csinálsz mindent... -
trance89
őstag
válasz
#31542528 #276 üzenetére
"Nemigazán. sima beálítád menü bsbrálásnál már negyedszer döglik be. Meg tudom már csinálni 10 petc alatt, de ez így azért gáz."
Nem is csodálom, összevissza flasheltél már itt mindent de factory reset a leglényegesebb pontok után kimaradt (elárulom, ez a gond)
LOS pont arról híres hogy lényegesen gyorsabb és stabilabb mint a gyári hányadék oxygenos, egy oneplus telón meg főleg...
Az msm tool topicjában minden le van írva, azt azért ne akard hogy szószerint lefordítsuk neked -
trance89
őstag
válasz
#31542528 #168 üzenetére
Szóval nincs fent adb driver:
https://community.oneplus.com/thread/554022 -
trance89
őstag
Másik dolog, android sdk platform tools leszedve? Adb/fastboot fájlok bemásolva a mappába amiből dolgozol?
-
trance89
őstag
válasz
#31542528 #144 üzenetére
Nem tudjuk mit/mikor pontosan így elég nehéz segíteni.
Factory reset megvolt los recovery alól?
Ír ilyet a wiki? Nem. Összevissza csinálsz mindent az a baj
egyébként pedig:adb
sideload lineagefájlnév.zip
Utána pedig reboot to recovery nem boot!
És utolsóként:
adb sideload gappsfájlnév.zip
-
trance89
őstag
válasz
#31542528 #128 üzenetére
Kicsit félreértesz, nem lebeszélni akarlak. Ha valaki úgy fog neki egy firmware cserének hogy igazából azt sem tudja mit csinál csak copy/paste akkor nagy a valószínűsége hogy elakad és ekkor jönnek az igazán nagy gondok, tapasztalatból írom. És nem 1 részletes leírást készítettem már különböző fw cserékre stb itt a fórumon még mielőtt lemókusozol.
Mellesleg hozzáteszem, minden egyes márka esetén teljesen mások a parancsok és a lépések (sorrend is marhára nem mindegy), viszont sokszor még azonos márkán belül is eléggé különbözik a telepítés menete éppen ezért csakis kizárólag a hivatalos wiki szerint telepítünk LOS-t! Ha nem így teszel nagy a körsz*pás valószínűsége aztán jössz ide reklamálni és mennek a teljesen felesleges körök mert tudatlanul álltál neki. Első lépésként olvasd át a wiki leírást és legyél tisztában azzal hogy ami parancsokat kiadsz mire valók, mit csinálnak pontosan illetve miért szükségesek. Minden megtalálható a neten, csak kis utánaolvasgatást igényel. Ha erre az a valász jön hogy márpedig neked nincs ilyenre időd vagy türelmed határozottan ajánlom, NE kezdj bele! -
trance89
őstag
válasz
KonzolKartel #63 üzenetére
Bankja válogatja, egyik megy másik nem. Az én banki appom (mbank) és pl a Wise is simán megy LOS18.1 alatt minden probléma nélkül. Egyedül az NFC-s fizetéshez kéne beröffentenem a magisket de arra nincs szükségem
-
trance89
őstag
válasz
<Adamsky> #17 üzenetére
Ha kiváló lineage támogatású telefon kell akkor a legajánlottabb típusok a oneplus telók, általában az 1-2 éves típusok a legjobb vétel. Olcsón beszerezhetők és nagyon hosszú ideig kapják a lineage frissítéseket. Nekem 8T van, fél éve lineage-el használom és hibátlan (az ota frissítés is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged