- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
válasz
anony.name1
üzenetére
Hát ezek a megoldások tényleg inkább elhagyott telefonok megtalálására jók.
Én azt mondom, hogy érdemes valamilyen képernyözárat + ilyen lokalizációs szolgáltatást használni (utóbbit a pancserok ill. elvesztés ellen). A képernyözár remélhetöleg megvéd attól, hogy azonnal hozzáférjenek a személyes adataidhoz (Gmail, facebook, telefonszámok, lakcím, stb...). Nem mintha azt nem lehetne feltörni, de ki akarná? Gondolom a legtöbb tolvaj inkább csinál azonnal egy factory resetet, meg dobja a kukába a SIM-et (, átírja a z IMEI-t), aztán viszi a piacra eladni..
Szóval a lényeg, hogy ha a telefont ellopják, azt már úgyse szerezzük vissza, csak a legritkább esetben, viszont az adatainkat védhetjük egy kis odafigyeléssel.Edenyke: Mondasz valamit, ez hasznos lenne. Biztos nincs ilyen? Szerintem vannak a Play-en appok, amihez SMS-sel is hozzá lehet férni, nekem rémlik. Lookout?
Szerk: 1. ilyen találatom az Avast, ahol lehet SMS-sel távvezérelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Gyári garanciával! Sonos Ace Black fejhallgató
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest