- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
emin
csendes tag
-
dionaea
őstag
válasz
<Adamsky> #736 üzenetére
Waze: pl kiskunlachaza örmező útvonalon hozza
-Lachaza bugyi, Dunaharaszti. Nullás 7 és út örmező Kb 60 perc
-Lachaza Alsónémedi Soroksári Petofi híd örmező kb 70perc
-Lachaza Dunaharaszti nullás, 7 és út örmező 60 percDe amit nem hoz. Lachaza 51 es Taksony híd lakihegyi elkerulő nullás 7 es út örmező 50-55 perc szokott lenni és 10km el tuti rövidebb kb mint a többi.
Ok ott van egy hév átjáró de akkor is.
Ez csak egy példa de látszik hogy néha a km nem számít neki és az sem hogy, pl dunahrasztinal mindig szívás.
De mint írtam meg mindig a legjobb.
AA ra a telefonon lévőt használom.
Mirror linkkel nagyon melegszik a telo, lassan jön létre a kapcsolat és nem annyira komfortos nekem.
A A ebből jobb beulok radugom és már indul is a kocsi kijelölés onnan ahol tartottam pl zenenel, és ha valamit meg kell néznem a telon pl céges email, egyből tudom nyitni nem kell visszlepni meg ilyenek .
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
<Adamsky> #739 üzenetére
Ha rányomsz a Store-ban az AA-ra, akkor kér tőled 39,9 Euro-t, majd utána tudod telepíteni, használni. Előtte csak kipróbálni. (Nyár közepén ennyibe került legalábbis - megvettem)
A Sygic arra az esetre kellene AA-val, amikor mondjuk nincs térerő, vagy éppen nincs mobilnetem Erdély valamelyik eldugott csücskében. Szóval teljesen offline használatra. Offline üzemmódban vagy megy a hangalapú keresés neki, vagy nem. Általában nem. (Ha van mobilnet, akkor működik természetesen)
Ha van mobilnet, akkor eszembe nem jutna a Sygic-kal navigálni (és mivel nem Budapesten élek hanem vidéki kisvárosban így a Waze sem kell) hanem a Google térképeket használom.
-
woodworm
veterán
válasz
<Adamsky> #736 üzenetére
Pedig ismert útvonalon én is ezt tapasztalom a waze használata közben. Éppen ezért nem bízom benne ismeretlen útra induláskor sem.
Egy Békéscsaba melletti kisvárosból indulva pl. mindig az M44-M5 útvonalat ajánlja Csepel felé, míg visszafelé az M4-4-46-os útvonalon próbálna hazahozni. Aki ismeri a körülményeket, az tudja, hogy ez nem indokolható a forgalmi helyzettel. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
<Adamsky> #736 üzenetére
Ha nem a telefonon, hanem AA-val az autóban akarod használni a Sygic-ot, akkor külön meg kell venni hozzá (kb. 40 Euro volt nyáron) az AA-s kiterjesztését. Ezt csak idén nyár eleje / közepe óta lehet. Hiába jogtiszta (teljes értékű) a telefonon futó verziód. Én is így jártam, pár éve vett programot upgradeltem. Viszont nem igazán jól, működik mint feljebb írtam is.
-
dionaea
őstag
válasz
<Adamsky> #730 üzenetére
Jaj bocs t9.
Sygic lehet jobb de fizetős.
Én akkor veszem észre hogy összevissza navigal a waze ha ismert címre megyek és ismerem az alternatívákat. Viszont pl nem dobja azt az utat ami a leg logikusabb de ez a waze topicba való.
Sajna az AA ilyen de legalább van.
A sima mirror link nekem nem jött be. Alternatíva nincs sztem AA ra
-
dionaea
őstag
válasz
<Adamsky> #728 üzenetére
Igen ennyire rossz.
Amúgy is mostanában megint össze vissza navigál. Sajna amíg AA n nem lesznek a maps ön jelentenek, sebesség határ addig nincs jobb választás. A segít lehet jobb de az meg fizetős. Valahogy az AA is elég gyengus sok tekintetben de legalább évek óta ilyen tehát ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest