- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Szerintem ez nem tökön rúgás! Mint a fentiekből kiderült, van aki szeret 1-2-3-x kütyüt magánál hordani, mert mindenféle igényére (telefon, zene, mp3, film, gps, stb) a megfelelő célhardvert veszi meg. De van akinek elég ebből 1 is.
A Galaxy Touch hardveréről a cikkben elég kevés infó áll rendelkezésre, még. De nézd meg a Wave specifikációját ( ARM Cortex A8 1GHz, 3,3" super Amoled 480x800 kijelző, DNSe, BT 3.0, Wifi b/g/n, GPS), valamint a teszteket. Saját tapasztalatból írom: a telefon 720p-ig képes lejátszani divx filmeket akadásmentesen!! DVB-T tuner nincs benne, minden más igen, mint a Galaxy T-ben.
-
leslieke
Jómunkásember
Olvasgasd még azt a topikot. Már az! Több 720p-s filmmel teszteltem többek közt én is.
A Social Hub része lenne fizetős, bár ez is telefonfüggő. Akinek nem fontos ez a része, annak amúgy is feleslegesen van benne.
Az egyik 3.3", a másik 4", filmnézésre mindkettő kicsi.. arra inkább a 32", 40" TV-k az ideálisak, de azokat nehéz zsebre tenni.
-
leslieke
Jómunkásember
Szerinted lesz valaha is olyan, hogy "A" eszköz + "B" eszköz maradéktalanul egyenlő "C" eszközzel
Szerintem van: Samsung S8500 Wave: telefon+pmp egyben, 3,3" amoled kijelző, BT3.0, divx player (720p-ig hibátlan lejátszás), Wi-fi, GPS, TW 3.0.
Utazáshoz ekkora méretű kijelző elég, zsebben is elfér, és egy kütyüt és tartozékait kell magával vinnie az embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest