- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
geezer
aktív tag
Továbbra is ugyanaz a kérdésem: szerinted a Samsung majd direkt ad magának egy piaci tökönrugást azzal, hogy gyárt telefont is, meg MP4 lejátszót is, és a telefonba ugyanazt a komoly hardvert/szoftvert beleteszi, mint a lejátszóba?
Erősen kétlem. Butaság lenne tőle. Vegye csak meg a júzer, ha akarja, lehetőleg mindkettőt! -
Peat;)
veterán
Nemtom 4"-es kijelzőn én már meg tudnék nézni egy vígjátékot. De 3.3"-on olyan 40 percig köt le az élmény. (Cowon s9-ben egyébként amoled van, szerintem samsungtól, majd meglesem wave-t valami boltban mit fejlődött az samoled!)
Az viszont tény, hogy jönnek az android táblák és azokon célszerűbb a film, 7"-on nekem már teljesen jó ha arra vágyom távol (szerencsére) a gépek és lcd tv-k világától. De az nekem már 3 nektek meg két eszköz lenne
.
-
Peat;)
veterán
"divx player (720p-ig hibátlan lejátszás)"
Majd egyszer az lesz. Most még nem azt láttam a topikjában a felhasználóktól. Másrészt egy fix havidíjas rendszert is be akarnak vezetni ha teljes értékűként akarod használni(szolgáltatós előfizu MELLÉ). A zeneminősgről meg sok info nincs, csak az hogy lehet hogy jól sikerült...
De elindultak valamerre, mint írtam fentebb én is meglestem. A kijelzője filmre viszont kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- XPEnology
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest