- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali navigációs kérdések órája
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
geezer
aktív tag
A szomorú valóság az, hogy az általad említett Clip tényleg egy jó gép, nekem is volt, kétszer is (eladtam, újra vettem, stb) de pl. a Cowon S9-hez képest sehol nincs.
Tudom, mert egymás után hallgattam őket, hosszú ideig, mindkettő a sajátom volt, az S9 még mindig. Ár/érték arányban jobb a Clip, de összességében a hangminősége talán a 65-70%-át nyújtja az S9-nek. És az a 30-35% adja a prémium hangzást.
Próbáld ki.
És ilyen minőségű cuccot nem fognak beletenni egy telefonba/PDA-ba, hasonlókba. SzVsz. De talán majd egyszer, ezt most még nem tudhatjuk.Bár a legvalószínűbb, hogy a zenére igazán igényesek SOHA nem fogják a telefonjukon hallgatni a zenét. De ismét mondom, ezt se te, se én nem fogjuk tudni most itt kijelenteni.
Mert ha az általad magasztalt, csodálatos Wave tudja a Clip hangminőségét, az szép és jó. De nekem, és sokan másoknak még mindig kevés. Van jobb. Nem telefon...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest