- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
renato
aktív tag
meghallgattam itt a wave, és jelentem, szerintem csodás hangja van.
egyébként tök bizalmatlanok vagytok, nem is értem. tucatszámra tudnék mutatni teszteket/véleményeket ahol kiemelik mennyire szépen szól a wave és ti mégis ennyire kételkedtek. én nem tettem, megvettem. nagyon is jól tettem. hálistennek. -
renato
aktív tag
Hát szerintem meg totál tévedésben vannak egyesek.
A Sansa Clip kábé 10ezer forint. Ebből vegyük le a kezelőszerveket, a kijelzőt, a műanyag burkolatot meg mindent. hagyjuk meg magát azt, ami a hangot szolgáltatja. Mennyibe fájhat? Tegyük fel, hogy az a legdrágább legyen 6 ezer forint.Most szerinted, egy 6ezer forintos valamit nem lehet beépiteni a wave-be?
nah ne viccelj
Erre azt mondanád, hogy nem, nem fognak, mert az üzletpolitika azt kívánja, hogy az mp3 és pmp-k kapják meg a szebb hangot etc. persze. Akkor azt áruld el nekem, hogy a PMP közütt miért nincs samsung amoledes nagyfelbontású készülék? hoppá, a wave már PMP-t is megeszik reggelire. Ez van. Akkor most mi van? A samsung tuti elcseszett valamit.
Kicsit ellentmondásos nekem. Fent azt vázoltam, hogy videólejátszásra nincs még egy olyan PMP mint a wave. Pedig a PMP elvileg direkt erre lett kitalálva.
-
renato
aktív tag
Ez hatalmas baromság és klisé. A Sasmsung Wave a legjobb példa erre, már az is elég szépen szól elvileg ugyanaz a hangkeltő van benne, mint a samsung p2ben, p3-ban. Pont az üzletpolitika és a konkurencia miatt lesznek az okostelefonok is minden szinten egyre jobbak. És igen, bizony itt a hangra is rámennek majd. A Cowon sem ülhet a seggén, ha nagy nyereséget akar bizony nyitni kell az andriodos, netezős kütyük felé, mert a sima PMP ma már kicsit kevés. Még nekem is, aki pedig totál zenebuzi vagyok.
-
leslieke
Jómunkásember
Szerintem ez nem tökön rúgás! Mint a fentiekből kiderült, van aki szeret 1-2-3-x kütyüt magánál hordani, mert mindenféle igényére (telefon, zene, mp3, film, gps, stb) a megfelelő célhardvert veszi meg. De van akinek elég ebből 1 is.
A Galaxy Touch hardveréről a cikkben elég kevés infó áll rendelkezésre, még. De nézd meg a Wave specifikációját ( ARM Cortex A8 1GHz, 3,3" super Amoled 480x800 kijelző, DNSe, BT 3.0, Wifi b/g/n, GPS), valamint a teszteket. Saját tapasztalatból írom: a telefon 720p-ig képes lejátszani divx filmeket akadásmentesen!! DVB-T tuner nincs benne, minden más igen, mint a Galaxy T-ben.
-
leslieke
Jómunkásember
Szerinted lesz valaha is olyan, hogy "A" eszköz + "B" eszköz maradéktalanul egyenlő "C" eszközzel
Szerintem van: Samsung S8500 Wave: telefon+pmp egyben, 3,3" amoled kijelző, BT3.0, divx player (720p-ig hibátlan lejátszás), Wi-fi, GPS, TW 3.0.
Utazáshoz ekkora méretű kijelző elég, zsebben is elfér, és egy kütyüt és tartozékait kell magával vinnie az embernek.
-
Ren Hoek
veterán
Jó elfogadom, tényleg ízlések és pofonok. Valakinek kényelmetlen vagy drága, valakinek meg létszükséglet. Hóbortja meg mindenkinek van
(én pl gondolkozás nélkül megvennék egy 70-200 f4L IS-t 280ezer ft-ért, pedig csak egy objektív, egy fém cső üvegekkel
... tény hogy munkaeszköz, de ha egyszer az ember megtapasztalja milyen a jó, onnantól mégjobbat akar
-
törölt tag
"Namost, aki Ifonnal meg HD2-vel csalnikázik az utcán, ami egyedül drágább, mint ez a kettő volt, és hangban pl. negyed ennyit nyújt, na nálam az a burzsuj. De ez már ízlések VS pofonok."
Na de nem mindenki vájt fülű és/vagy nincs igénye olyan hangzásra. De a két eszközös móka ellen szól, hogy két eszköz van, ami szerintem kényelmetlen, kettőt kell hordani, egyiket nem hallod a másiktól, stb.
-
Ren Hoek
veterán
No offense, de drága okostelefon + P(i)MP szerintem burzsoázia mesterfokon
Egy bizonyos mértékben újabb és újabb igényeket teremt a pénz. Ezért örülök, hogy nem vagyok ilyen szinten, mert nekem tökéletesen megfelel telefonról, vagy laptopról hallgatni a zenét. Az meg, hogy város/buszozás közben minőségi zenehallgatás ... szerintem felejtsük el. A zaj megöli az egészet, és még egy jó fülessel is fel kell hangosítani rég fülkárosító tartományba, hogy szépen szóljon. De persze ízlések és pofonok. Inkább veszek egy brutál hangszettet otthonra.
Amióta lefosztottak a Wesselényin a c-k, legszívesebben egy ős siemens-el járkálnék...nemhogy 2 ilyen drága eszközzel. De ez már tényleg off
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Monitor hiba topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Revolut
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest