- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
geezer
aktív tag
A szomorú valóság az, hogy az általad említett Clip tényleg egy jó gép, nekem is volt, kétszer is (eladtam, újra vettem, stb) de pl. a Cowon S9-hez képest sehol nincs.
Tudom, mert egymás után hallgattam őket, hosszú ideig, mindkettő a sajátom volt, az S9 még mindig. Ár/érték arányban jobb a Clip, de összességében a hangminősége talán a 65-70%-át nyújtja az S9-nek. És az a 30-35% adja a prémium hangzást.
Próbáld ki.
És ilyen minőségű cuccot nem fognak beletenni egy telefonba/PDA-ba, hasonlókba. SzVsz. De talán majd egyszer, ezt most még nem tudhatjuk.Bár a legvalószínűbb, hogy a zenére igazán igényesek SOHA nem fogják a telefonjukon hallgatni a zenét. De ismét mondom, ezt se te, se én nem fogjuk tudni most itt kijelenteni.
Mert ha az általad magasztalt, csodálatos Wave tudja a Clip hangminőségét, az szép és jó. De nekem, és sokan másoknak még mindig kevés. Van jobb. Nem telefon... -
geezer
aktív tag
Továbbra is ugyanaz a kérdésem: szerinted a Samsung majd direkt ad magának egy piaci tökönrugást azzal, hogy gyárt telefont is, meg MP4 lejátszót is, és a telefonba ugyanazt a komoly hardvert/szoftvert beleteszi, mint a lejátszóba?
Erősen kétlem. Butaság lenne tőle. Vegye csak meg a júzer, ha akarja, lehetőleg mindkettőt! -
geezer
aktív tag
Ezt már nagyon sokan, nagyon sokszor igyekeztek nekem megmagyarázni, hogy "buszon, metrón utazva úgysem hallatszik a különbség egy gagyi és egy jó között".
Sajnos el kell keserítenem őket. Hallatszik.
Már egy középkategóriás VS felsőkategóriás PMP között is hallatszik. Ez van. Tény. Intraaurális fülessel (nem Shure, sima Sennheiser), persze.
A burzsoázia meg szerintem nálam nem teljesen áll meg, ha az anyagi oldalát nézzük: HTC Touch Viva, itt vettem a PH-n szinte újonnan, mindössze 30valahányért. Cowon S9 8GB mp4, Kínából rendelve, még mikor a forint ért valamit, szintén 30-40valahány ezer. A kettő együtt kijött kb 80ezerből.Namost, aki Ifonnal meg HD2-vel csalnikázik az utcán, ami egyedül drágább, mint ez a kettő volt, és hangban pl. negyed ennyit nyújt, na nálam az a burzsuj. De ez már ízlések VS pofonok.
Okosan kell, értelmesen.
-
geezer
aktív tag
Szerinted lesz valaha is olyan, hogy "A" eszköz + "B" eszköz maradéktalanul egyenlő "C" eszközzel, mert a C-be minden olyan funkciót ugyanolyan minőségben integráltak, ami az előzőekben benne volt? És majd tapsol a többi gyártó, hogy nekik már nem kell fáradtságos munkával mp3 lejátszót gyártaniuk, mert a telefongyártók megoldják helyettük...?!
Nekem van egy HTC-m, és egy Cowon PMP-m.
Egyik sem váltja ki a másikat semmilyen szinten.
A HTC szarul zenél a Cowonhoz képest. Sőt, nagyon szarul. És SOHA nem lesz olyan, hogy egy okostelefon olyan hangchip-et és hardvert kapjon, hogy pl. teljes értékű PMP legyen belőle!
Mert ellentmond a piaci érdekeknek. -
geezer
aktív tag
Nekem volt Samsung P2-m, és a P3 is tetszett, most épp Cowon S9 van, de minőségben ott van a Samsung is az előbb említett lejátszókkal.
Nagyon korrekt minőséget ismertem meg eddig a felsőkategóriás Samsung PMP-knél, remélem ez folytatódik itt is!
Az AMOLED pirospont, bár ez ugye egyre inkább elterjedt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- iPhone topik
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Home server / házi szerver építése
- Nagyrobogósok baráti topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest