- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BatchMan
senior tag
válasz
Stauffenberg #128 üzenetére
Instant apps:
Pro: <na ezt töltse ki valaki, mert a merketing dumát leszámítva sok előnyét nem látom>
Kontra:
- akkor is használ mobilnetet, ha csak wifi install van engedve
- telepít, elindít kérés, engedély nélkül
- valójában nem települ, ezért újra és újra leszedeti magátNem látom be, hogy ha valaki vírus telepítésére akarja használni ezt a technikát, miért ne tehetné meg.
Fentiek értelmében uninstalltam, amíg valaki meg nem győz az előnyéről, veszélytelenségéről.
-
Casti98
tag
válasz
Stauffenberg #184 üzenetére
azert a Samsung neha meg megerolteti magat!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Stauffenberg #49 üzenetére
A többség viszont pont elégedett azzal ha valami működik és nem akarnak évente megszokni egy teljesen nulláról átszabott új felületet.
Szívemből szóltál. -
ddaydome
senior tag
válasz
Stauffenberg #69 üzenetére
Hello!
Ahogyan ìrtam, ha lenne olyan harmadik, aki jó versenytàrs, akkor vàltanék. Amúgy a windows rendszer jó, csak a màsik fontos része az àruhàzban lévő appok nem. Ha újra fejlődni kezdenek, akkor vàltani fogok rà! Egy harmadik versenytàrs hasznosabb lenne, mint a te hozzàszólàsod... Az Androidnak is az lenne és az Applenek is.
-
Somatom
veterán
válasz
Sztem ez pont fordítva van. Apex, Xposed, Gravitybox, plusz a többi, jól megszokott, 3rd party alkalmazásaim, és nem kell attól tartanom, hogy újra kell tanulnom a teló kezelését, mert a Google -re ismét rátört az agybaj. A mostani telómon (Moto Z Play, v6.0.1) pont olyan a főképernyő, a kezelés, mint anno az SGS2 -mön. Ahogy én kedvelem. Sötét háttér (útálom a Material szörnyűséget, ami Amoleden nem is praktikus), keresősáv kiiktatva, alul elgördíthető tálca ikonsor (akár 1x1 -es Widgetekkel), stb., stb. Ezeket a custom launcherek évek óta megbízhatóan tudják. Hozzájuk képest a Google gyári kezelőfelülete még mindíg a béka s..ge alatt van.
-
ddaydome
senior tag
válasz
Hello!
Két-három évvel ezelőtt Windowsos telefonom volt egészen idén márciusig. Az újítás nem csak a felületről szól, hanem a hasznos és lényeges új fejlesztésekről. Amik most vannak, szerintem nem lényeges, trend teremtő fejlesztések.
A kommentek többségénél meg pont az elégedettség hiánya látszik....Szerintem sokan érzik az innováció hiányát.
Ha felfele változna a Windows, akkor ismét azt használnám. Mondom ezt úgy, hogy 2-3 évet töltöttem WP-vel és kis időt a Windows 10-el. Ezek előtt 4.1-s és 2.3-s androidon voltam, most 7-ssel vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest