- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
válasz
Juhaszatti #21 üzenetére
Nekem BlackBerry Z30-on megy gyári böngészővel a YouTube háttérben - de csak asztali verzióban.
A Google be.... -
Crafter32
őstag
válasz
Juhaszatti #21 üzenetére
Ezért írtam alapból kellene tudni a multitaskot. Nem igazán értem minek ehez elöfizetés. Tudom, hogy halott rendszer már az OS10, de tényleg minden ment háttérben: programok, YouTube, böngésző, bármi.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Juhaszatti #11 üzenetére
Mutathatnál példákat.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Juhaszatti #27 üzenetére
OGYoutube
-
gretzky77
veterán
válasz
Juhaszatti #21 üzenetére
Androidon Chrome böngésző és le lehet tenni háttérbe a youtube-ot! Böngészőben megnyitom a youtube-ot megkeresem mondjuk a zenét amit hallgatni akarok elinditom,majd kilépek a főoldalra,ekkor elhallgat viszont fentről lehúzom a rolót ott lesz egy kezelő panel elinditom és innentől nem kapcsolja le,ha lezárom a képernyőt akkor is szól!
-
dilajoska1
őstag
válasz
Juhaszatti #27 üzenetére
Mondjuk Chrome-ról én sem tudtam hogy lejátsza háttérben is, egyedül a Mozziláról tudtam és használtam is.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Juhaszatti #21 üzenetére
Nem csak az övén nem, az én 5S-emen sem, szűk baráti körömben meg van még két 6S is, azokon sem megy háttérben.
(iOS10 van mindhárom készüléken)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest