- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
roti86
őstag
Azért nem tudtam biztosra, hogy kijött e már SGS-re a 2.2, mert állítólag november 8-án valami nagy dobára készült a samsung, azt gondoltam, hogy ekkor megkapják a tulajok a froyot, de ezek szerint nem
balinov #27: a nem hivatalos 2.1-et azért írtam, mert még Magyarországon mindig nem elérhető.
-
roti86
őstag
Persze, ha így nézzük mindegyik gyártó magasról letojja a régi modelleket, azt várná, hogy vedd meg az újabb készülékeket...
Legalább a HTC kiadja (ha késve is) a frissítést rá, a többi gyártó sokszor erre sem képes vagy még később. Példának okáért a SE X8 még mindig csak 1.6-ot futtat, vagy az LG GT540 (az más, hogy rá lehet hegeszteni a nem hivatalos 2.1-et).
Aztán folytathatnám a SGS-el, amire csak ígérgetnek (vagy már elérhető hozzá a 2.2?)....
Én nem védem egyik gyártót sem, látszik hogy egyik sem jó, de van amelyik kevésbé rossz.
Persze most a frissítések szemszögéből nézve, az árról most nem ejtettem szót.
-
roti86
őstag
Azért a HTC még mindig hozza a formáját frissítés terén.
Bár az új sense felülettel ők is kavarnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest