- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mic ACE
aktív tag
Hát szerintem sem villog a HTC az update-ekkel, de azt hiszem egyik cég sem. Amúgy pl. a Tattoo frissítése kapcsán tavasszal röppentek fel hírek, azóta ott tartunk, hogy semmi sem lesz belőle, marad az 1.6, ahogy kijött a készülék. Igaz ez a legkisebb modell, de egy frissítést megérdemelne minden készülék.
-
Balinov
titán
Ebben egyetertunk, nem vitas. Konkretan az SE szar update politikaja (is) volt az egyik ok, amiert nem Droidos SE telom lett (Meguntam a SE P990-el bezarolag a markat).
LG GT540 (Optimus)-hoz nem ertem, miert mondod, hogy felheggesztik a nemhivatalos 2.1-et? Par hettel ezelottol szepen csorgatjak ki regiokent/orszagonkent a hivatalos 2.1-et. Varom is, nagyon hogy ROI-ra kijojjon (ha meg nem jott ki, 1 hete nem neztem) a hivatlos, hogy feltoljam asszonykam Optimusara)
Nyamnyung, tobbi markarol nem tudok nyilatkozni, mivel nem volt SE-n ill. HTC-n kivul mas telefonom.
Beke es mihamarabbi friss ropogos Froyo-t mindenkinek
Bali
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest