- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
roti86
őstag
Azért nem tudtam biztosra, hogy kijött e már SGS-re a 2.2, mert állítólag november 8-án valami nagy dobára készült a samsung, azt gondoltam, hogy ekkor megkapják a tulajok a froyot, de ezek szerint nem
balinov #27: a nem hivatalos 2.1-et azért írtam, mert még Magyarországon mindig nem elérhető.
-
-
Mic ACE
aktív tag
Hát szerintem sem villog a HTC az update-ekkel, de azt hiszem egyik cég sem. Amúgy pl. a Tattoo frissítése kapcsán tavasszal röppentek fel hírek, azóta ott tartunk, hogy semmi sem lesz belőle, marad az 1.6, ahogy kijött a készülék. Igaz ez a legkisebb modell, de egy frissítést megérdemelne minden készülék.
-
BLiNk3r
senior tag
Remélem azért még idén kijön a 2.2.
Nem mintha bármi problémám lenne jelenleg a Legenddel, kiszolgálja minden telefonnal szemben támasztott igényemet, de ugye ott az újdonság varázsa. -
Balinov
titán
Ebben egyetertunk, nem vitas. Konkretan az SE szar update politikaja (is) volt az egyik ok, amiert nem Droidos SE telom lett (Meguntam a SE P990-el bezarolag a markat).
LG GT540 (Optimus)-hoz nem ertem, miert mondod, hogy felheggesztik a nemhivatalos 2.1-et? Par hettel ezelottol szepen csorgatjak ki regiokent/orszagonkent a hivatalos 2.1-et. Varom is, nagyon hogy ROI-ra kijojjon (ha meg nem jott ki, 1 hete nem neztem) a hivatlos, hogy feltoljam asszonykam Optimusara)
Nyamnyung, tobbi markarol nem tudok nyilatkozni, mivel nem volt SE-n ill. HTC-n kivul mas telefonom.
Beke es mihamarabbi friss ropogos Froyo-t mindenkinek
Bali
-
Valentino K.
senior tag
Ahh, erre a hírre vártam már nagyon rég
A 2.2 tartalmazza a gugli örth alkalmazást?
Ez a telefon egy remekmű, ideális számomra minden szempontból. EL kéne adnom a Heromat, s venni kéne helyette egy Legendet -
roti86
őstag
Persze, ha így nézzük mindegyik gyártó magasról letojja a régi modelleket, azt várná, hogy vedd meg az újabb készülékeket...
Legalább a HTC kiadja (ha késve is) a frissítést rá, a többi gyártó sokszor erre sem képes vagy még később. Példának okáért a SE X8 még mindig csak 1.6-ot futtat, vagy az LG GT540 (az más, hogy rá lehet hegeszteni a nem hivatalos 2.1-et).
Aztán folytathatnám a SGS-el, amire csak ígérgetnek (vagy már elérhető hozzá a 2.2?)....
Én nem védem egyik gyártót sem, látszik hogy egyik sem jó, de van amelyik kevésbé rossz.
Persze most a frissítések szemszögéből nézve, az árról most nem ejtettem szót.
-
tenke.
tag
nem akarom elszólni de ez talán jó alap lesz a fejlesztőknek hogy herora átportolják a 2.2-t sense-el
-
roti86
őstag
Azért a HTC még mindig hozza a formáját frissítés terén.
Bár az új sense felülettel ők is kavarnak...
-
Zirowe
nagyúr
Mas telokrol nem tudok nyilatkozni, csak a magicrol (annak procija v8szont megegyezo a heroval): arra konkretan nincs olyan fozott rom, amiben lenne flash, azert mert nem birja.
Gondolom a proci nem eleg eros, ezt nem tudom.
Talan ha kijonne egy hivatalos frissites, akkor at lehetne ultetni, vagy lehet, hogy pokt ezert nem jon ezekre a 2.2.
Bar ha kijon legendre, akkor lehet lesu mit portolni egy kis tulhajtassal, de az meg messze van.Viszont flasht leszamitva ezek a 2.2es fozott romok teljes ertekuek, es gyorsabbak, mint a 2.1es fozott romok, vmint nincs hianyossaguk(pl: magicnek nem ment a videofelvetel 2.1 alatt, most ez meg lett oldva).
-
Zirowe
nagyúr
2.1nél is gyorsabb, komolyan, legalább is magicen.
Amúgy ez a főzött romtól való félelem butaság, mert sokkal jobbak, mint a gyáriak, én világ életemben főzött romokkal használtam a telefonjaimat, és sose volt semmi bajom.
Persze ehhez a megfelelő romot is ki kell tudni választani..
-
" elsőként csak a kártyafüggetlen modellek tulajdonosai számára lesz hozzáférhető" Ez mekkora! Jó is a szolgáltatós telefon! Occsó ..r!
-
Magnat
veterán
Az 1.6-nál biztos, de ezen hivatalos 2.1 van
1ébként nem az én telefonom, én =re nem Android vonalon nyomulok, másik androidos ismerősöm viszont kifejezetten óvott a főzött cuccoktól... akié meg a Hero, annak én nem akarok ebben állást foglalni, lévén h semmit sem értek hozzá. -
m@xsys
senior tag
Legend tulajok most nagyon örülhetnek, végre meglépte a HTC ezt is!
-
Zirowe
nagyúr
Magicen probaltam fozott 2.2ot, 32b variason, amin kevesebb ram van, mint heron, es nagyon szepen es gyorsan fut rajta, jobb, munt a gyari 1.6, sokat dobott rajta nagyon
Szerintem nem varj a hivatalosra, nem is biztos, h lesz, rakj fel egy fozott romot!
Ja, flash persze nincs. -
Magnat
veterán
Hi,
Herora van esetleg vmi hír 2.2 ügyben, akár pro, akár kontra?
-
Zirowe
nagyúr
Vegulis, csak a 2.3 megjelenese utan kapja meg a frissitest 2.2re, nem rossz idozites..
Desiremre meg mar kb 4honapja..
Nem rossz idozitesAmugy azert rossz a htcnek, h pl: facebookon tesznek koze ilyen hireket, mert ott a user egybol tud anyazni nekik es hangot adni elegedetlenseguknek!
-
Tattoo-ra is kiadhatnák már.
-
sp@rtan
senior tag
Azt hiszem, hogy most sokan fellélegeztek, hogy "Na végre!'
-
Xaels
félisten
Nagyon kellemes ez a telefon és végre itt a 2.2 rá
Ha nem a Desire mellett döntöttem volna akkor tuti ilyet vettem volna. Csodálatos a kis masina.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest