- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
Erről van szó!
Nem is értem mire fel a hisztéria pl az ICS körül,mégis mit várnak tőle,hogy majd a telefon szaggatás nélkül tolja azokat a programokat,játékokat,amikhez asztali erőművek kellenek?
Vagy hogy az ICS majd full HD-s atomdurva vasat varázsol a készülékből?
Anno elkezdtem az eclairrel,használható volt de nem hibátlan,a froyo hozott némi változást (javulást),aztán a ginger is hozzátett némi gyorsulást,de egyik frissítés sem volt akkora horderejű hogy az felülírta volna az androidos hozzáállásomat.
A frissítési mizéria valahol érthető,de nincs akkora jelentősége mint ahogy ezt sokan gondolják. -
Tomy Yayo
senior tag
A sense miatt azért szoktak HTC-t venni, a többit viszont inkább szidják
Én se értem, minek, az ICS már alapból egész jól néz ki.
Viszont azt is tudom, hogy nem emiatt csúsznak annyira a frissítésekkel, hanem azért hogy a nép az új gépet vegyet új rendszerrel, ha gyorsan akar ICS-t. Aki nem akar újat venni, az meg várjon -
Zirowe
nagyúr
A probléma az android indulásánál keresendő, és ismételten a gyártók viselkedésére vezethető vissza.
Az induláskor egy kiforratlan rendszer volt, és elég gyakran jöttek a frissítések (2009.02. android 1.1 és a 2010.12 android 2.3 között 4 nagyobb frissítés volt), mire kiforrta magát a rendszer, és kinőtte a gyerekbetegségeit.
Ezután tért át a google az évenkénti frissítésre.
A probléma ott kezdődött, hogy a gyártók nem bírták (nem akarták bírni) a kezdeti gyorsabb/sűrűbb frissítési tempót, és ezen lemaradásukat azóta sem hozták be.
A googlet meg nem lehet szidni azért, mert fejleszt, szép is lenne.
Max azért, hogy nem köt ki keményebb frissítési kritériumokat, bár már próbál azon is változtatni (az önkéntes vállalások meg hasonlók, bár még az is kevés).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest