- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo
tag
Nézd, összességében azt gondolom - és verjetek agyon ha nincs igazam, de nekem nagyon olybá tűnik -, hogy az Android verziószáma, kezd olyan lenni, mint a a kijelzők mérete/felbontása illetve a magok száma a készülékekben, vagyis nem indokolt tényező, hanem presztízs és vásárló-csalogató faktor. Lehet nincs igazam, én így érzem. A két nagy ellenfél más-más taktikát folytat (almáék és a redmondiak) és - megint csak nekem, úgy tűnik - hogy Google-ék verziószám lépéssekkel akarnak lépést tartani, ami 5-10 éven belül érdekes helyzet lehet, ha így megy tovább.
A frissítések késői kijövetele természetesen a gyártók hibája főleg (amint említed is, hogy már mióta elérhető számukra az ICS és még mindig semmi), DE, akkor a G elgondolkodhatna, hogy ha a gyártók nem győzik, akkor kicsit igazodni kéne hozzájuk, mert hiába van szoftver ha nincs amin elfusson avagy nem fut még semmin (vagy alig valamin). Amint mondtam, összhang nincs, pont az amivel almáéknál és ablakéknál talán nincs, akkora gond.
-
nebulo
tag
Az a baj, hogy a 4-et asszem pont a fragmentáció orvoslására és a telefon-tablet közös tető alá hozására készítették. Erre most jön az 5, pont azt fogja elérni amit a 4-el meg akartak szüntetni. Nem lehet csak a gyártókra haragudni, nincs ennek az egésznek normális ökoszisztémája. És ha megnézed a mostani állapotokat és ezeket továbbgondolod, akkor mondjuk 5 év múlva mi lesz? Negyedévente új Android, és csak az aktuális fél évben vásárolt modelleken fut majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest