Új hozzászólás Aktív témák
-
7time
senior tag
Mondjuk ha az amd és az nv összeállna senki nem venne konzolt soha többé, aztán bilibe lógott a kezem.
Ezt miből gondolod, a legtöbb konzol felhasználó azért vesz konzolt mert nem akar 2 évente 100k+ költeni csak VGA -ra és akkor hol van a többi, mondjuk most a DX12 a CPU gondot megoldja de a VGA még mindig marad.
-
dergander
addikt
Ezt énis igy vettem észre,sajna az AMD cseszteti a fejlesztőket akik a partnerprogramba vannak hogy csinálják meg normálisan amit kiadnak,az nvidia valahogy nem is érdeke ez,ha valaminek brutál gépigénye van/lesz akkor majd nincs semmi gond,mert van eladó csúcskártya. Most nézzük meg hogy csúcskártyája csak a népnek a töredékének van,a sokkal nagyobb %-a mind középkategória körüli. Ha egy fejlesztő ami az nvidiával közösen alkotnak valamit akkor szerintem elvárás hogy optimalizáljon,különben rossz fényt vett mindkét félre. Ubisoft hírek ide vagy oda,szerintem az nagy túlzás hogy minimum gépigényhez oda írják hogy 680 vagy 7970-es kártya.
Viszont azt megkell vallani hogy a maxwellek most igen jó fejlesztések lett,fogyasztás mutatóval pedig egyenesen perfect,csak kicsit az nv logó élvezte játékok szedjék össze magukat,márcsak hogy a gaming evolvedes játékok nvidián is jól muzsikálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest