Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• balint107

aktív tag

válasz AxBattler #93 üzenetére

Igen kb 10 fps a különbség ez persze játékonként helyszínenként stb eltérő, de 20 fps semmiképpen sincs. De még nagyon 15 sem. Van ahol bőven megvan a 10 fps plusz, de van ahol kb 5, ami laggolós hely valamibe valahol.. Mindezt full HD-ben tesztelve azonos beállításokon. (proci csere előtt-után). Pl: Tomb Raider 2013, Crysis 3, FEAR 2005, Skyrim Enb moddal stb...Nos én vettem még a proci előtt egy GTX 770 Oc-t, ami kb 5-10 fps pluszt hozott a 670 hez képest, de mivel épp váltottam a procit, megnyugodtam, hogy jó-jó semmi gond, biztos nem hajtja ki az A10 6800K a GTX 770-et. Mikor meglett az I5 4690-akkor először a GTX 670-et tettem bele, letesztelvén ezt a szintű különbséget, majd a GTX 770-et később. A proci cserével és a 670-ről 770-re váltással volt úgy átlagosan 15 fps pluszom. Úgy átlagosan, hogy lehet volt ahol volt 18-20 pluszom máshol mondjuk csak 10-12. Most viszont feltettem a decemberi nvidia drivert és mintha jobban üzemelne a rendszer, és több fps pluszom lenne. most már szerintem bőven van 20 vagy afölött. Ez mondjuk kellemesen lepett meg, mert soha nem tapasztaltam még igazán kézzel fogható különbséget driver frissítésekor korábban..

• belinho

senior tag

válasz AxBattler #9 üzenetére

Támogatom! :R

A 3570K-m HD4000-es IGP-jét már el is avultatta az Intel már csak hibajavítások jönnek rá, pedig ez is tudott volna még valami ficsőrt hardveresen, amit a Haswell-procikban levő IGP is tud.
    Szóval a hardver adott, csak a Haswell-re jött szoftveres támogatás, míg az ivy bridge-re nem.

Új hozzászólás Aktív témák