- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez a te véleményed, és ezzel nem érsz el semmit. Esetleg azzal, ha megindokolod hogy szerinted miért nincs, de akkor is csak azt éred el, hogy figyelembe veszem az álláspontot, és ha esetleg még nem vettem figyelembe olyat, akkor változtathatja meg a nézetemet valamilyen irányba. Amúgy én nem kívánom kifejteni a sajátom, csak megjegyzésképp mondtam.
-
törölt tag
én nyomtam régen, amikor az új részbe beletettek egy eü vizsgát is akkor hagytam abba(ha értettem volna mindent akkor nem, de szenvedjen vele a fene)
amúgy nem volt rossz gamekíváncsi lennék egy olyan birkára akit ez vesz rá hogy beálljon, az igazi háború csak egy hülyének hiányzik, az ilyennek talán jobb is ha kap egy fejest
apropó hülyeség volt, hogy nincs már sorozás, ráfér az a sok kis állampolgárra talán még a lányokra is
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest