- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
2000 és 2001 a fejlesztés éve, kötött összeggel, ami természetesen kerek szám. 2003 már érdekesebb kérdés, lehet kerekítés, de az is lehet, hogy ennél az összegnél azt mondta a DoD, hogy ennyi volt erre az évre (nem lehetetlen, elvégre volt más helye a pénznek, amit Irak vidékén költöttek inkább el).
2001 és a pénzmennyiség is érdekes, lévén abban az évben a DoD-nak egy halom előre nem tervezett költsége lett év végére (Noble Eagle pl nem kevés pénzbe került). Azt sem kell elfelejteni, hogy US-ben a pénzügyi év nem esik egybe a naptári évvel. A pénzügyi év október 1. és a következő év szeptember 30. napja közé esik. Szóval az extra kiadások 911 miatt már a 2002-es pénzügyi évbe tartoznak. Ott meg látványos visszaesés (okok lásd fentebb) és rohadtul nem kerek összeg látható.
-
törölt tag
Ez a te véleményed, és ezzel nem érsz el semmit. Esetleg azzal, ha megindokolod hogy szerinted miért nincs, de akkor is csak azt éred el, hogy figyelembe veszem az álláspontot, és ha esetleg még nem vettem figyelembe olyat, akkor változtathatja meg a nézetemet valamilyen irányba. Amúgy én nem kívánom kifejteni a sajátom, csak megjegyzésképp mondtam.
-
today05
csendes tag
szerintem kicsit többet számít, hogy 2001 ben, mintha beleszállt volna valami gépezet egy házba, ami után bush kb fél európa gdp-jét megkapta fegyverkezési célokra, csoda, hogy csurrant belőle pár milla erre is? főleg annak tudatában, hogy teljesen tisztában voltak vele, hogy lessz még balhé a háború miatt, ezért kelleni fog valami, ami esetleg meghozza a fiatalok kedvét a besoroláshoz...
-
törölt tag
én nyomtam régen, amikor az új részbe beletettek egy eü vizsgát is akkor hagytam abba(ha értettem volna mindent akkor nem, de szenvedjen vele a fene)
amúgy nem volt rossz gamekíváncsi lennék egy olyan birkára akit ez vesz rá hogy beálljon, az igazi háború csak egy hülyének hiányzik, az ilyennek talán jobb is ha kap egy fejest
apropó hülyeség volt, hogy nincs már sorozás, ráfér az a sok kis állampolgárra talán még a lányokra is -
Az utolsó rész azért elég vacak lett.
-
törölt tag
Miért meglepő? Az első két évben csak a fejlesztés zajlott, nyilván fix költségkeretből (és az amerikai állam költségvetéséből). Ezért ilyen szép kerek a szám. A kiadás évétől viszont már a költségek is máshogy alakultak, nem teljesen előre számítható módon (pl patch-ek fejlesztése, szerverüzemeltetés, reklámok).
-
Gomez86
őstag
2000-ben meg kicsit fura hogy kijött ilyen kerekre
Kicsit utólag gyártottunk számlákat? vagy utólag se?
-
Enton
addikt
2001-ben nagyon bőkezően szórták a pénzt fejlesztésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest