- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
effendi2
tag
válasz
freemanone #123 üzenetére
De hát olyan notit vett, így ez a téma érzékenyen érinti. Nincs irónia, komolyság van
-
nor3ik4
csendes tag
válasz
freemanone #105 üzenetére
hát az én Acer 5560G-men nincs semmi ilyen matrica
SOK okostojás okoskodik ahogy látom.
A tuning megöli a gépet stb.. sztem aki ennyiért vesz gépet az okosan tuningol...vagy inkább profilozásnak hívnám...
Én is tudtam mit veszek, énis tudtam h szorzózármentes....
Mégse megy ez se a mobilitás se semmi rovására ahogy fentebb irták...
én szépen belöttem 1400 helyett 2000re a max járatot és a turbo pedig 2600, mindamellett hogy az összes gyári feszből k sokat faragtam! és lám... a gép továbbra is oylan langyos mint szokott... uyganis fel nem pörög soha a venti ha nem játszok.. ellenben a szobatársam i5-ös Delljével ami még netezéstől is visít...
szval ha netezek 43-44 fok rendre. Játékban max 70-72, de csak nagyon ritkán játszok...
továbbá csináltam egy külön profilt akksis üzemre, gyári mhz-ekkel , gyikfing feszekkel. és lám 4 óra helyett 4,5 órát bir wifis nettel.Szerk: NAGYON JÓ GÉP,NAGYON JÓ PLATFORM,nagyon nem bántam meg! pláne 135-140ér 750gb,4gb,6540g2 ..A6-3400m
-
effendi2
tag
válasz
Jó, akkor fordítva kérdezem. Ha alacsony az órajel, akkor miért olyan nagy a gyári feszültség? Pedig annak gyakorlati és marketing értéke is lenne, ha 10-20%-al hosszabb lenne az üzemidő. A melegedésről és a hangról nem is beszélve.
Szóval ez az alacsony órajel+nagy feszültség kombó számomra értelmezhetetlen.
-
fastleslie
senior tag
válasz
freemanone #110 üzenetére
Bocsi, de az autós példa is arra volt, hogy ott is a csúcsteljesítményt adják meg! És ha terheled a kocsit (utánfutó miegymás) akkor az sem fog ám ötödikben megugrani, de a fogyasztás az viszont igen!
-
fastleslie
senior tag
válasz
Az igazság az, hogy a proci csak igen ritkán dolgozik 100%-on! És akkor minek pörgetni feleslegesen? Internetezgetni lehet 1,4 GHz-en is, sőt, még ez alatt is...! Ha meg mégis szükség van egy kis teljesítménytöbbletre, ott van a felpörgetés!
(autóknak is a csúcsteljesítményét adják meg, és nem azt, hogy 3000-es fordulaton mennyit tud...) -
Peak
addikt
válasz
ejnye no
a tudatos vásárló már minden fortélyt kiismert!
szegény marketingeseknek újabb cselt kell kieszelniük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged