- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
fastleslie
senior tag
válasz
CsuBaKamBra #151 üzenetére
Én nem is csodálkozom, egy eredetileg 1,6 GHz-re tervezett proci 3 GHz-en, úgy, hogy lényegében a hűtés nem lett megerősítve...
Már a 2,4 GHz-is szép teljesítmény!
Amúgy pár dolgot nem igazán értek: Miért lett a játék telepítése közben bekapcsolva?Inkább játék alatt kellene a plusz teljesítmény...! A programok egy része pedig igencsak nem szereti a túlhúzott procit telepítés közben. (Amit én sem igazán értek, miért?)
Én azért nem feszíteném tovább a húrt...! -
fastleslie
senior tag
Szerintem is túl sok a személyeskedés!
A legutóbbi üzenetváltásokban szó sem esik a témáról! Vagyis hogy van-e értelme az AMD APU tuningjának, és vajon mik a tervei az AMD-nek...
Ha pedig fesz emelése (esetleg még csökkentése) nélkül emelhetjük a frenkvrenciát az szerintem nem is igazi tuning, "csak" finomhangolás. (bár a tuning szó is hangolást jelent, de általában a határok feszegetését értik alatta...)
Szívesen megnézném azt is, hogy változatlan órajelek mellett, kisebb feszültség milyen eredményt hoz? Nőne-e érezhetően az akkumulátoros üzemidő?
Szerintem eről lehetne inkább kulturáltan értekezni, nem pedig egymást szapulni.
Vitakultúra? -
fastleslie
senior tag
válasz
freemanone #110 üzenetére
Bocsi, de az autós példa is arra volt, hogy ott is a csúcsteljesítményt adják meg! És ha terheled a kocsit (utánfutó miegymás) akkor az sem fog ám ötödikben megugrani, de a fogyasztás az viszont igen!
-
fastleslie
senior tag
válasz
freemanone #105 üzenetére
Az igazság az, hogy a proci csak igen ritkán dolgozik 100%-on! És akkor minek pörgetni feleslegesen? Internetezgetni lehet 1,4 GHz-en is, sőt, még ez alatt is...! Ha meg mégis szükség van egy kis teljesítménytöbbletre, ott van a felpörgetés!
(autóknak is a csúcsteljesítményét adják meg, és nem azt, hogy 3000-es fordulaton mennyit tud...) -
fastleslie
senior tag
Igen érdekes lenne, ha valamelyik notigyártó is felfigyelne az A6 eme képességére! Mert ez szerintem csak jobb hűtésű notiban lenne igazán király! Egy nem túl drága noti, ami ha kell, igazi fenevaddá tud válni egy kis időre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest