Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
djculture #47 üzenetére
Asus R7-260X OC-t vettem, az első folyamatosan black screenezett illetve visszaesett az FPS, szerencsére egyszer végleg úgy maradt, akkor vissza tudtam vinni a boltba, és kicserélték. A második memóriahibás lehet, sokszor kis téglalapokban bekockásodik, a baj csak az, hogy nem tudom reprodukálni, amivel biztosan jönne, nehogy visszaadják vissza egy hét után azzal, hogy náluk jó volt.
Esetleg van valakinek tippje a memória stresstestre? Találtam egy gpu ram memória testert, de az nem talált hibát.
Meg az Asus support sem az igazi, még mindig a 13.4 vagy melyik driverrel megy csak, az újabbakkal black screennel nyit, úgyhogy lehet ilyenkor kártyát cserélni a gépben, leszedni a drivert, visszarakni a régit, majd visszacserélni a drivert - nem igazán kiforrott még ez a generáció, pláne ahhoz képest, hogy átnevezés és órajelhúzás. -
HSM
félisten
válasz
djculture #45 üzenetére
Tahitikből is voltak gyenge minőségű, instabil kiadások (jónevűek is), informálódni kell vásárlás előtt.
Nálam kb. 15db (jóminőségű) Tahiti-s kártya járt, egyetlen egy ment belőlük tönkre (szűk 2 hét alatt), szerintem ez jó arány.A többi a mai napig megy tudommal. A 290-ekből több panaszt lehetett hallani, de nekem abból is már az első kártya hibátlan volt, abból több (még) nem járt nálam.
(#44) Bandi79: A 280X-ek/7970-ek megfelelő, kézzel finomhangolt fesszel, 1000/1450Mhz környékén igen baráti fogyasztásúak.
Van belőlük pár igen halk kiadás is. A Sapphire Vapor-X-em hangját nem lehetettt hallani pl. úgy alulfeszelve, a 7970 Dual-X-nek sem.
-
Bandi79
aktív tag
válasz
djculture #42 üzenetére
hát én is szemeztem már 7950-nel, R9 280x-szel, R9 290-nel... Aztán gondoltam, cseréljek egy mókuskerekes kályhát egy újabb kazánra, amik közül ráadásul sok BS-es is ?
Ha kijön egy 750 Ti fogyasztás-teljesítmény arányú, középkategóriás kártya (R9 280x / GTX 770 sebességű), akkor veszek egy olyat... HD5850 meg marad tartaléknak a garanciáztatási időkre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ZEN.com
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Formula-1
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest