Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
atti_2010 #62 üzenetére
Köszi, kipróbálom. Ez Asus, az szerintem csak a saját GPU Tweakjével tudja rendesen szabályozni az órajeleket.
Illetve a másik topikban olvastam, hogy 14.6-nál BS-es windows startnál a másik DVI csatlakozónál volt kép, kíváncsi vagyok arra is. (bár nincs sok kedvem szétkapni két a gépet a kártyacsere miatt egy teszt kedvéért, ha mégse válik be)
-
zseko
veterán
válasz
atti_2010 #39 üzenetére
Ha kártyát cserélek akkor már valszeg úgyis cserélek komplett gépet is, arra meg úgyis kellene várni pár évet, mert amennyire tudom amd oldalon nincs proci az FX-8350 fölött ami megérné.
(#40) DRB 50-60e-nél többet már nem szánok egy videokártyára. Kinőttem belőle
A különbözetet inkább külföldi utazásra, nyaralásra költöm
Majd ha lesz már ilyen áron alternatíva, akkor cserélek
Steam-es listám 95%-ához elég ez a kártya is még, csak proci kell erősebb.
-
zseko
veterán
válasz
atti_2010 #36 üzenetére
Nem is akarok a dx12-re képes hardverekig, egyébként szerintem nálam nincs is még kihasználva, egy processzor cserével a mostani 905e-ről (2.5GHz) pl. egy fx6300-ra biztosan nyernék még jópár fps-t. Egy ilyen teszt is érdekelne, mennyit hozna, mert úgy vélem a procim egyébként is kevés hozzá.
(#37) DRB akkor átnyálazom
-
DRB
senior tag
válasz
atti_2010 #36 üzenetére
Akkor jól rémlett, mintha Abu85 írta volna valamelyik cikkben, de lehet nem is itt a PH!-n olvastam.
Viszont akkor mégis csak úgy lesz, ahogy írtam az előbb, a valódi új generáció valamikor jövő év elején jön(szerintem). Persze először csak majd a felsőházba, aztán később kicsit itt-ott lecsippentenek belőle, aztán mehet a középkategóriába is, úgy ahogy most augusztusban lesz majd.
(#35) zseko: Azért annyira nem bonyolult, csak a GPU kódneveket kell figyelni, a harmadik oszlopban.
-
DRB
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- Kuponkunyeráló
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest