- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
turbulencia8 #36 üzenetére
És ezzel nem vagy egyedül nekem is.
-
hallador
addikt
A HP már 8 - 9 éve épít nagyvállalati notebookot AMD processzorral, az elsődleges célcsoport az irodai managerek akiknek ez a gép tökéletesen megfelel, a gép felső kategóriás, és tudja amit egy felsőkategóriás business gépnek tudnia kell, ennél nem is kell több lajoska hr vezetőnek, vagy egy pénzügyi vezetőnek pont nem tudja, hogy min dolgozik, csak annyit fognak tőle kérdezni, hogy ,megfelel a gép, a válasz az lesz, hogy igen, kb ennek a sorozatnak ez a lényege, és ezt teljesíti is.
(#30) hibavissza
Nekem az röhejes, hogy asus, acer, msi, sony, meg a többi consumer cuccból 10 * ennyi pénzért sem kapsz nagyvállati megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged