- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
válasz
TaylorXIII #251 üzenetére
Amit irt abu meg wint az el kell felejteni. Amint latom mar megertetted. Lehet osszedobok egy yt video-t amiben szepen levezetem mit ertenek felre itt a forumozok.
-
siriq
őstag
válasz
TaylorXIII #249 üzenetére
A tesztelonel harcoltak 64-n de egyik sem volt a latotereben. Nalam szinten harcolt 64 jatekos de az enyembe belelogott a latoterembe a harc. A tesztelonel kevesebb volt a terheles mint nalam a gepre nezve. Itt nem 64-n gyultek ossze egy ponton es harcoltak. Ezt kellene valahogy megerteni az embereknek. A tesztelonel szinten nem gyultek ossze egy pontra. Van egy szimulalt csata es azt jatszottak le. Ennyi. Csak o ugy nezett elore, hogy egy hangya f@sznyi enemy-t sem latott. Kozben ment a harc. Remelem most mar erted.
-
siriq
őstag
válasz
TaylorXIII #246 üzenetére
Mert szerinted az en squad-ban mennyien voltak? Maga a palyan mennyien voltak?
Amit irnak az stimmel DE az o screen-en nem lathato harc. Amig az enyemen igen. (megegyszer leirom a server ahol csinaltam a sajat screen-t szinten 64 playeres volt 64 playerrel). Talan mar igy atjon.
Fail safe fogalmazva, o hozta a haverjait, hogy legyen 64 jatekos a serveren, igy szimulaltak a 64-t, amig nalam szinten 64 jatekos volt de ok a fizikai latoteremben is harcoltak, holott nala nem. -
siriq
őstag
válasz
TaylorXIII #242 üzenetére
Ezen a kepen latsz te ellenfelet? [link] Szolok, hogy en nem. Olyan mintha ures palyara ment volna a srac fel.
=WiNTeR= : nalam meg valosba volt 64 jatekos nem csak szimulalva valahol aki senki nem latja. A screen-n amit csinaltam jol latszik ahogy harcolnak a tankok. A sracnal meg semmi.
A szeritem, meg igy szimulalt hulyesegeket inkabb elfelejtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest