- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
próbáltam szuper pi-t tényleg csak egy szálon megy... crysis aligha indul el amúgy azokon a gépeken, az unreal tournament is épp hogy megy közepes grafikán, kemény 16mb-os ati es1000 vga kari van rá integrálva... Ezek igen kiszolgáló gépek, de az a poén hogy aki lyent rendel, soha nem 1db-ot hanem 50-60-100db-ot és ezeket összekötik úgy nevezett rack szerverek lesznek belőlük, az a poén mikor társul melléjük 6db 1tb-os hdd is
a ferrari meg a siemens szokott sokat rendelni, de rendelt már a nasa is 600db-ot -
Rive
veterán
VIA
Volt ugye kezdetben a VIA 693-as chipset. Ilyen pl. a VL6 is. Ez a BX sorozat (és deriváltjai) ellenében alapból tudta a 133-at, ráadásul a klf. frekik között is valamivel kényelmesebben lehetett váltogatni. Úgyhogy összességében tuningbarátabb volt, mint azok.
Ugyanakkor a memóriakezelése olyan bűnrossz volt, hogy tuning ide vagy oda, egy mezei LX harminc-negyven százalékot rávert ugyanolyan procc, ugyanannyi memória mellett a legtöbb alkalmazásbanA következő próbálkozás volt a 694-es. Pl. VH6 is, ha jól emlékszem. Ezen már pofoztak valamennyit, úgyhogy 10-25 százalék lemaradással már beérte
A 694-es Tualatinra átfaragott variánsa volt a 694T, hasonló paraméterekkel.
Az egész meghaladott lett az i815 elterjedésével: pl. ST6, ugye.
-
Én szeretem az epox-ot kár hogy úgy eltűnt, voltak neki elég kemény tuning lapjai, attól félek, az Abit is erre a sorsra fog jutni, nem tudom meddig fogja még húzni... én nagy Abit párti vagyok, bár lehet jelenleg a "voltam" kifejezés lenne a megfelelőbb...
Bár az biztos ha megcsinálom a nagy p3 átfogó tesztet mind a 2 oldalon (AMD, INTEL) Abit alaplapot fogok használni -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest