- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eziskamu
addikt
Az volt a baj, hogy közben meg volt olyan VIA-s lapom, ami ugyanazt a 633-as cerkát jobban hajtotta meg (ABIT VL-6) mint az Epox, mert az Epoxot direkt a tualatin támogatás miatt vettem, mert készültem áttérni, de egy darabig még a régi prockó ment benne. Valamint az Epoxnak voltak olyan gondjai, hogy recsegett a hang néha DVD lejátszásnál, meg hasonló olyan hülyeségek, amit tényleg a VIA-ra szoktak kenni, de sem ABIT VL-6-al sem a haverom VH-6-jával nem jöttek elő, szóval azért az alaplapgyártók is tehettek róla. Vagy normális biost csináltak, vagy szigorúbb volt náluk a minőségellenörzés (bár ugye a kondikkal melléfogtak)
-
eziskamu
addikt
Hát ha még fel is húzza 1,7-ig, akkor bizony félhetnek a willametek is
, haj csak azért váltam meg annó a tualatinos cerkámtól, mert szar volt az alaplap (via-s epox, és valami nem stimmelt vele sebesség terén, de amint egy st6-ba raktam, alapon is csak úgy dorombolt, kár hogy annak az st6-nak meg baj volt az agp portjával, ja és simán ment a proci AMD-s (Athlon xp-hez is használható rézmagos) hűtéssel 1,7 GHz-n az 1,3-asom feszemelés nélkül, még az Epoxban is)
Tényleg vajon egy kétprocis rendszer tuningolt tualatinokkal, gpu gyorsítás nélkül vinné valyon a hd felbontású filmeket?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged