Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bastya2100

tag

válasz djculture #109 üzenetére

Hát igen! Ha már grafikai előre lépés nincs csak a 4K ami indokolná pl egy r9 380 cseréjét, de rájöttek, hogy az nagyon sokára lesz még igény bárkinek is átlag fogyasztók közül.... akkor már behozzák azt, hogy majd csak a shader 6.0 lesz a minimum XD mert akkor mekkora gyorsulás lesz...de hát aki régi motoros ismerős lehet már neki ez a szisztéma, huu mekkora nagy lázadás is volt anno mikor megvették az x850 xt-jüket, és rá nem is sokkal, a játékok SM 3.0 minimum követelményesek lettek, mert csak a dx 9 c lett az Isten XD Évről évre ez van VGa átcímkézések, "nem lesz új dx vedd meg nyugodtan ez is támogatja a dx12-t" ja majd valami még se lesz vele kóser.
    Ez nem meglepő :) máshogy nem is lendülne a piac :) csak a fogyasztók maximális hülyének nézésével :D

• bastya2100

tag

Nagyon jó teszt gratula hozzá! Valóban néhány újabb játék is lehetne benne, de tény, hogy maxon két vállra fektetné már a lassan 5 éves 7870-est pl egy Rise of the Tomb.... és az összegzésből az Alien-t kivenni...
    Talán a cím ami rosszul van kiírva... :) itt nincs semmi féle "VS" "csak" egy szép upgrade :D
    Hasonlóan 7870-esem van, kb 10% tuning még simán van benne, de számomra mindenre elég, csak a fogyasztás miatt fogom lecserélni jövőre. FHD med-high beállításoknál még mindent eldöcögtet ami nekem kell.
    7870-től kb 10%-al gyengébb az rx 460 ami jelenleg is 38000 Ft, míg egy használt 7870 20-25 ezer..
    1060 3gb-os vezió kb 80000 ft, szóval semmi különös nincs itt, várható eredményeket hozta a pénzéért, és szerintem még jövőben sem nagyon kellesz grafikát lejjebb állítani semmilyen new game-ben, ha ezaz igény :D
    Míg a 7870 és társaival (270x, 370, rx 460) inkább már a med-low környékén kellesz böngészgetnie az opcióknál :D ha nem akar epilepszia rohamot kapni, a képregény vetitésnél :S

Szóval magam is eme irányba upgrade-eltem volna ügyesen tetted. Jó szórakozást hozzá, használd ki amennyire csak tudod! :D

Új hozzászólás Aktív témák