- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gallus
aktív tag
válasz
eperfagyi #625 üzenetére
Szia!
PDF-et szoktál rajta nézegetni?
Kíváncsi lennék mennyire akadásmentes görgetéskor, vagy ha mondjuk nagyítod a képet.
Meg úgy egyébként is érdekelne a "felhasználói élmény" összehasonlítva egy előző
gépeddel.Azt hogy mit tegyen kapcsoló nyomására, nem a win-ben tudod állítgatni?
-
mar_tin
tag
válasz
eperfagyi #614 üzenetére
A bekapcsolásos problémát már többen is írták az AMD Brazos Klub topikban, de elvileg az UEFI (BIOS) frissítése megoldja. Persze, ha már megcsináltad és így is ilyen akkor valami más gond van. A lekapcsolás az normális, igazából Windowsban állítható is, hogy mit csináljon a gomb megnyomásakor (Vezérlőpult->Energiagazdálkodási lehetőségek->A főkapcsoló funkciójának megadása.)
-
GerykO
aktív tag
válasz
eperfagyi #569 üzenetére
"ennyi
"
Csak azt nem értem, hogy az a sok teszt amit belinkeltem, meg a másik sok, amit még be se linkeltem, miért hozza erősebbnek cpu-ban is a brazost? Ráadásul pont tömörítésben is? Főleg kitömörítésben gyorsabb a brazos mint az atom. A betömörítést meg épp leszarom, mert max doksikat tömörítek be, hogy tudjam levélben csatolni. A pár megánál meg úgysem számít. Kitömöríteni meg úgyis gyorsabb mint az atom, tehát ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest