Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabz
tag
megint bojler
tehát te sztem te azt akarod mondani h adott idő alatt nem vessz fel több áramot, csak tovább tart felmelegítenie uazt a vízmenyiséget mivel a vízkő gátolja.....
de azt hittem ezt már lezártuk 1szer
amúgy csak azért irtam mert én rendeltem 1 lapot [link] elméletileg 7végére meg kapom és utána tudok infót adni róla
kellemeset mindenkinek
-
eperfagyi
csendes tag
köszönöm szépen a kérdést, szeretnék minél pontosabb választ adni ....
azzal kezdem, hogy nagyon szeretem a gépet... de miért is?
mert én p4-ről váltottam errre, és ez már sokminden olyat tud amit a régi p4 3.0 intel proc,
2 Gbt rammal, vmi saffire vga-val nem.pl erre tettem 64bites win7-est, ami ugye a p4-en nem ment volna,
1080p youtube videókat nézek, és akadás mentesen, ami ugye a p4-esen nem ment,
ez fogyasztásban megint csunyán megveri a régi p4-esemet, mert hát 18W az nem 100 egynéhány W, és itt vki, mondta, hogy 1 évalatt, csak a villanyszámlán a p4hez képest visszajön az ára
a pdf meg úgy áll, hogy semmi akadás nincsen, gördítéskor, és sehogy, mert ezt konkrétan te is ellenőrizheted azzal, hogy ha megnyitod: michelle wild - jó szeretők c. könyvét ami ugye pdf formátumúde most félre a humorral, nekem nagyon megérete váltanom, és úgy érzem jó döntést hoztam, mert amire ezt a kis lapot tervezték azt tudja és játszva, lazán tudja.....
még a párom gépcseréjé is ezzel a lappal lesz megoldva,mert neki is erre kell, mint pl:
net, office csomag és más nem nagyon...ettől olcsóbban nem lehet megúszni a korszerűsítést, a váltást, mert proc hűtő, +proc, +lap ez 25 pénz, kell hozzá még ram, meg 1 kuckó, nekem volt itthon odd és hdd, ezt sem kellett venni és kész.
ezzel nem meggyőzni szerettelek volna, mert ez nemekem nem áll érdekemben, hanem csak az én nézőpontomból elmeséltem, a stroryt
-
Jag
senior tag
Ez engem is érdekelt és megkérdeztem egy szakit. Ő azt mondta, hogy valóban nem fogyaszt többet az általad leírtak miatt, viszont tovább tart felfűteni és így nem csak éjszaka fog fűteni, hanem nappal is, az meg már nem éjszakai áram. Tehát többet fogsz fizetni. Illetve valamennyi hő távozik a bojler alján és a csöveken alul, mert ott lesz a meleg koncentrálva a legjobban. Összegezve többet fogsz fizetni, ha vízköves. :-)
Ráaádsul eléghet a fűtőszál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest