Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flagstaff
tag
A fém szíjat én sem annyira kultiválom, így a milanese kiejtve. Melóban nem csak a seggem meresztem egy kijelző előtt és elég izzadós is vagyok így a szilikon sem opció. A legjobb egy paracord szíj lenne de amit az ebayen vettem hozzá adaptert az sajna nem megy a fülek közé. Persze az asszonyom BIP-jéhez tudtam fain paracord szíjakat csinálni.
Így maradt a kerámia szíj, ami az óra keretével színazonos, hogy sportos vagy elegáns vagy mi azt döntse el mindenki maga, egy biztos: sokkal minőségibb a kinézete vele az órának mint szilikonnal.#31: kukk be az óra topicjába, van kettő is itt a MA-n. A jelszó: .wfz és .apk az utóbbiak profibbak de a telepítésük igényel némi alap adb parancssoros matatást.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gyorsabb, szebb a kijelzője és jelentősen olcsóbb, mint a hasonló funkcionalitású Stratos – jó csomag, de hátránya is van bőven.
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 6 40mm Újszerű/1hónap gar./Akku 100%6p4182
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm ajándékokkal
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- NVidia Quadro K620 2GB DDR3 PCi-e videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest