Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Most vettem ilyen órát és nem tudom átállítani az idő kijelzést 24 órásra,hogyan kell?
És azt belehet állítani hogy pl. 2 óránként vagy rendszeresen mérjen pulzust?
Notify for Amazfit & Zepp: Your privacy first pro verziót megvettem és azzal használom.[ Szerkesztve ]
-
hunor70
csendes tag
Sziasztok!
Több helyen láttam, hogy van a Verge-ben légnyomásmérés és ez alapján magasságmérés.
Csakhogy nem igazán találom hogy is kell... Lehet, hogy nincs is benne?
Tudnátok ebben segíteni? Köszi -
gidano
tag
Sziasztok!
Lassan készülget a Zepp alkalmazás fordítása, használjátok egészséggel!
A blogon mindig megtalálod az aktuális frissítést és a részleteket! -
kovy79
őstag
Nálam pár hete azt játszotta, hogy töltés után továbbra is merülés közeli állapotot mutatott az akku indikátor. A telón is az app.
5-6 napig mutatta ezt (piros akku), majd egy újabb töltés után helyre állt.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Etikusz
tag
Pár hete ha kedve van kikapcsol az óra. Újraraktam semmi. Esetleg valaki járt már így?
Nokia 3210 (5év)->Nokia 6020(4év)->Nokia 3120c(3év)->Nokia 6303ic(2év)->Nokia Lumia 620(2év)-> Microsoft Lumia 650(2év)->Apple Iphone SE 32GB(2év)->Apple Iphone 8 64GB
-
gretzky77
veterán
Nekem ma este jött egy frissítés!
3.2.7.5iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gretzky77
veterán
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, ha összetorlódtak üzenetek az órán amiket már olvastam telefonon, akkor azokat csak egyesével lehet törölni vagy csak én nem találok egyéb opciót?
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gretzky77
veterán
Óralapokat csak úgy lehet telepíteni, hogy letöltöm pc-re és felmásolom az órára?
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gretzky77
veterán
-
-
kbyte1024
veterán
13
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
gretzky77
veterán
válasz kbyte1024 #161 üzenetére
Köszönöm! Az a baj, hogy különböző helyeken különböző vastagságot írnak! Találtam 11.4mm-es vastagságot meg 16mm-et is ami kissé soknak tűnik! Gts-t vagy Gtr-t néztem még, de azért azok drágábbak
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz kbyte1024 #158 üzenetére
Köszi eseteleg egy képet tudsz küldeni, hogy néz ki csuklón?
Mennyire vagy elégedett vele, mennyire testreszabható, mennyire megbízható értesítések és mérések terén? 18-ért lenne egy alig használt, annyit megérthet szerinted?iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gretzky77
veterán
Sziasztok gondolkodom egy ilyen óra beszerzésén! Az lenne a kérdésem, hogy mennyire bumfordi az óra kézen? Mennyire zavaró a vastagsága, bár ahogy nézem elég kevés tulaj van és nem túl pörgős a topic!
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Tegnap vettem egy ilyen "ketyegőt" és a hozzátartozó Amazfit appban ezek a menüpontok miért inaktívak ? Igy nem lehet rendesen testreszabni az órát.
-
vottokar
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek...
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
vottokar
senior tag
válasz kbyte1024 #151 üzenetére
Ad a fenti dolgokhoz valami pluszt a notify & fitness alkalmazás (amire nekem szükségem lenne a felsorolt dolgokhoz), vagy akkor felesleges plusz app? (Még nincs meg az óra, ezért nem tudok próbálgatni.)
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
vottokar
senior tag
Sziasztok. Mivel Verge Lite fórumot nem találtam, és ahogy olvasom itt is szó esik néha róla, itt érdeklődnék.
Hosszas vívódás után berendeltem egy Verge Lite-t a halott miband2-őm helyett. Sajnos vénkori szemromlás miatt sem láttam már a mi2 halványuló kijelzőjét, úgy gondolom nem árt már egy kicsit növelni a számlapot.
Amúgy amire használnám (óra, üzenetek, emailek érkezésének jelzése, telefonhívás érkezésének kijelzése, elutasítása ha gondolom, reggeli órás zizegő ébresztés és relatív hosszú üzemidő) Ez alapján szerintem a Lite jobban megfelel nekem.
A Mibandot a Mifit-el használtam, ahogy olvasgattam ez működne a VL-el is. Vagy javasolt inkább az Amazfit-es verziója, esetlegesen a Notify & Fitness for Amazfit. A feladat amire kellene kb. a fentebb felsoroltak."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
Nabukin
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tud rá megoldást. Használom a Verge-emet már jó pár hónapja, ugye Amazfit appal szikronizálok szépen. Amikor custom romot raktam rá, akkor valahogy az amazfit accountom eltűnt, egy úgy account jött létre, új felhasználói ID-vel, amiben nem voltak meg az addigi (pár hét) mért adataim. Nem foglalkoztam vele, így használtam az újjal. Közben telefont cseréltem és Titanium Backuppal visszaállítottam az Amazfit appot minden gond nélkül. Most viszont szintén telót cserélek, de sajnos ezt nem tudom rootolni (Huawei) és a Titanuim Backup-os módszert se tudom használni. Amikor be akartam jelentkezni az accountomba a régi elveszettbe lépett be, amiben az elmúlt fél év mérései nincsenek meg, csak a fél évvel ezelőtti 3 hét adatai. Ennek az accountnak más az ID-je is. Hogy tudnám visszaszerezni a 2. számú Amazfit accountomat? (A másik telefonon még megvan bejelentkezve az Amazfit app és az órával is össze van még szinkronizálva.)
-
kbyte1024
veterán
válasz rosszkutya #147 üzenetére
Köszönöm a választ. Sajnos egyiknél sincs kint az időjárás ikon.
-
rosszkutya
tag
válasz kbyte1024 #146 üzenetére
Szia! Itt sajnos nem biztos, hogy fogsz kapni releváns választ, ugyanis a két óra bármennyire is hasonlít egymásra, mégis teljesen más firmware dolgozik mindkettőn.
De ha tippelnem kell, akkor szimplán csak hibás lehet az általad kiszemelt órakép (watchface). Gyakran bele lehet futni hibás darabokba minden óra típusnál. Próbálj ki egy másikat, amin szintén van időjárás kijelzés, ha azzal jó, akkor helytálló a tippem. -
kbyte1024
veterán
Sziasztok,elnézést hogy ide írok de nincs a lite verziónak topikja.Urim azt kérdezném,hogyha letöltöm a nekem tetsző oralapot amin az időjárás ikonnal is ott kéne lennie de nincs ott,akkor mit rontok el?
-
szuszinho
őstag
IOS-en mennyire korlátozott a használata?
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Strava és Verge működnek együt?
-
erzol
őstag
Szia!
Egy ideje ezt használom.
Nálam rendben működik.
Notify & Fitness for Amazfit -
schmo07
tag
Sziasztok !
Van olyan app, amivel jól (megbízhatóan) tud szinkronizálni?
Megvan már lassan egy éve, eleinte MiFit-tel próbálkoztam, aztán egyre ritkábban sikerült szinkronizálnia az adatokat, aztán Amazfit app jött, ami eleinte jól működött, de most már kezd elegem lenni, ötvenből 1 szinkron sikerül, amúgy azt mutatja, 100% szinkronizálás, de mégse megy át a telefonra az adat, totál üres Leválasztottam, újracsatlakoztattam , de persze így eltűntek az órából az adatok.
Az órát magát szeretem, de kellene valami, amivel telefonon is látom, mi történt -
erzol
őstag
válasz rosszkutya #136 üzenetére
Szia!
Itt még lehet tölteni a számlapokat: -
rosszkutya
tag
válasz Sumptuous #135 üzenetére
Szia! Ezer köszönet a linkért, és a Telegram csoportért is! Itt tényleg elég sok jópofa darab van. A vicces az, hogy én is használtam a Vergeit appját, és pont akkor húzták le a rolót, amikor a "Te wf-edet" kerestem rajta...
Köszi, az Amazmodot is használom az elejétől fogva.A frissítés kérdését pedig passzolom, mert én utoljára úgy frissítettem, hogy direkt újrahúztam az órát, de engem is érdekelne, hogy valóban wipeol-e mindent? Illetve az is érdekes, hogy én azt is tőled tudtam meg, hogy egyáltalán van friss verzió, mert nem jelzett sem az Amazmod, sem pedig az óra, pedig be van állítva...
-
Sumptuous
senior tag
válasz rosszkutya #134 üzenetére
Szia! Amit használtam app, sajnos "bezárta" kapuit, (verge it) de telegram-on van egy csoport, ahol elérhetőek az ott megosztott fájlok. [link]
Az említett számlaphoz kicsit sokat kell visszagörgetni, de megéri. [kép] Itt egy direkt link hozzá: [link]
Érdemes megnézni a többit is, vannak igazán jók. Legtöbb támogatja a magyar nyelvet is. (Csak a nap nevét befolyásolja : "HÉTfő", "KEDd" a MONday, TUEsday helyett.)A telepítéséhez kell az Amazmod is! [link]
A régebben használt óralapot most nem találom. Az a baj, ugyanaz a neve a mostaninak is, és felülírja..Viszont a telegramos csoportban biztosan megtalálod azt is.
Más: Nekem jelezett egy frissítést az óra, de nem raktam még fel, mert félek odalesz az amazmod meg az összes watchface. Használjátok már? Mi változott? Csak "bugfixes" volt a changelog-ba.
[ Szerkesztve ]
-
rosszkutya
tag
Az elég jó. Nálam sajnos valami miatt elég radikálisan lecsökkent az utóbbi időben az üzemidő, majdhogynem lefeleződött, ugyanolyan felhasználással már csak alig több, mint 2 napot bír ki.
Viszont, az egyik zenelejátszó, az általad linkelt listáról, részben megoldotta a problémámat, ugyanis élvezhető szintre emelte a lejátszott zene hangerejét, csak sajnos a fülesem gombjával nem hajlandó együttműködni, úgyhogy aktivitás mérés közben egyáltalán nem lehet irányítani, de hát ugye, minden nem lehet tökéletes. Mindenesetre, köszönet érte. -
Sumptuous
senior tag
Én meg ilyen AOD megjelenítéssel használom.[kép] (A másodpercek is pontosan frissülnek) Reggel 4-től este 10-ig mutatja így az időt, és kijön a 3 nap használat. Folyamatos pulzusmérés, telefonszinkron, értesítések, néha még telefonálok is rajta -bár sok a panasz rá. Bár az igaz, hogy a GPS az ismert okok miatt nem nagyon van használva most.
Egyébként baromi jó ez az aod. Ilyenkor alacsonyabb felbontásra és a minumum alatti fényerőre vált. Biccentésre, duplakoppra pedig felold, és max fényerőn, teljes felbontáson mutatja a számlapot. [kép]
Viszont írjátok itt a másik romot. Én egy kínai alapokon nyugvó olasz(?) romot találtam, amit ki is próbáltam, de a legszélső baloldali képernyő kikapcsolhatatlan és hasztalan is egyben. Azon kívűl, hogy van benne egy kezdetleges magyar nyelv, nem sok előnyét láttam. Ti is azt találtátok meg, vagy van egy jobb verzió?
[ Szerkesztve ]
-
Nabukin
tag
válasz rosszkutya #130 üzenetére
Közben kíváncsiságból (meg mert véletlenül megtaláltam, hogy hol kell bekapcsolni ) kipróbáltam, hogy mennyit bír folyamatos pulzus méréssel az óra. Így, meg közben egy 40 perc GPS-es biciklizéssel 4 és fél napot húzta. Szerintem ez is elég jó azért, de inkább kikapcsolom a pulzusmérést és maradok a 7-8 nap üzemidőnél.
-
Nabukin
tag
válasz rosszkutya #124 üzenetére
Szia!
Bocsánat nem volt időm eddig válaszolni, most se sok van. Van az órára VLC player, amit fel lehet telepíteni. (Az órában egy MIPS processzor van, és ez a VLC verzió támogatja ezt a procit.)
Az üzemidőt meg a legjobban a a GPS befolyásolja. Az sajnos nagyon sok energiát fogyaszt mindenféle eszközben. Én sportolásra nem szoktam az órát használni, így GPS-ezés sincs értelem szerűen. Viszont vagy 20 app be van állítva, amiknek az értesítéseit megjeleníttetem az órán (köztük részvény árfolyamfigyelő is pl. ).
Zenét hallgatni se nagyon szoktam hallgatni rajta, vele, még az elején próbálgattam BT fülessel, de nem vettem észre szerintem semmit.Itt van jó néhány app, ami (jó eséllyel) működik az órán is.
[link] -
kovy79
őstag
Meg tudná valaki mondani, hogy az elérhető rom frissítésről való értesítést hogyan tudnám letiltani? Már kezdem unni a napi 20-30 pittyegést...
Nem óhajtok frissíteni, mert tavaly már megjártam (nem volt az értesítéseknek hangja, így vissza kellett bűvészkednem az eredeti rom-ot).''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
gombi175
csendes tag
Szia!
Közben tettem egy próbát és csak elhalványítja a kijelzőt, majd feléleszti.
Nekem a max sebesség mutatása lenne a fontos, amit síelésnél mutat. Viszont síelésnél csak lefele méri a távolságot, síkon nem. Ha nincs távolság, nincs track és nincs mit menteni.
Apropó win7 drivert hol találok?
Köszi. -
rosszkutya
tag
válasz gombi175 #125 üzenetére
Szia!
Mikor elindítod az adott sportot, megvárod, míg megtalálja a műholdat (zöldre vált a start gomb), és csak utána indítod? Mert nekem így gond nélkül mér mindent, bár igaz, hogy én csak a szabadtéri futás módot használom. Nálam, sport közben folyamatosan aktív a kijelző, csak halványan, és csuklóemelésre felerősödik a fényerő, igaz nekem a csuklóemelésre való kijelző bekapcsolás alapból be van állítva.
IP68-as védettsége van, ami azt jelenti, hogy úszásra hivatalosan nem ajánlják, de 1m-es mélységig, 30 percen keresztül minimum bírnia kell a vizet, mindenféle leragasztás nélkül is.Szerk.:
A sportolás közben megjelenített adatok több oldalon kerülnek kijelzésre, amik között le-fel lapozással tudsz váltani. Ezen adatok megjelenítési sorrendjét pedig az Amazfit appon belül tudod szerkeszteni.[ Szerkesztve ]
-
gombi175
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Verge-t és lenne pár kérdésem a szakikhoz.
Nem találom azt a funkciót, hogy a kijelző mindig menjen, vagy legalább sportolás közben.
A maximális sebességet csak síelésnél írja ki. Viszont síelés közben nem akar távolságot mérni. Nem igazán értem.
Ha leragasztom a hangszórót és a mikrofont akkor bírja a vízet?Előre is köszi.
-
rosszkutya
tag
Szia!
Nekem is megvan már jó 5 hónapja, de elsőre annyira nem tetszett, mert nagyon bumszli volt, alvás közben is kényelmetlennek éreztem, a számlapok sem igazán jöttek be, és az üzemideje is jóval szerényebb, mint az addig használt Bip-emnek, ezért inkább beújítottam "extrajóárasítva" egy GTS-t, mert annak a dizájnja és az üzemideje is szimpatikusabb volt. Így az elmúlt hónapokban azt használtam, a Verge pedig a fiókban pihent, és várta a szebb napokat, egészen két héttel ezelőttig, amikor is gondoltam egyet, és újra csatasorba állítottam a fióklakót, hogy újra megteszteljem, így hogy már kiismertem a Gétéest. Legfőképp a sportbeli képességei miatt kezdett el ismét érdekelni, mert januárban újra elkezdtem futni, közel 1 év kihagyás után, és a GTS-nek az aktivitás közbeni kijelzése egyrészt nem tetszik, másrészt, egyáltalán nem testre szabható, harmadrészt pedig nem képes mellkaspántos pulzusmérővel sem kommunikálni.
Láss csodát, a GTS teljes ismeretében már egy cseppet sem zavar a Vördzsnek sem a dizájnja, sem pedig a szerényebb üzemideje, mert tudásban (nem csak a sportok terén) bizony elég komoly köröket ver a GTS-re, főleg így, hogy én sem a gyári ROM-mal használom. A külseje most is nagyon tetszik a Gétéesnek, de mostmár csak egy szép játéknak tűnik a Vördzs mellett, pedig a külsejük alapján az ember pont a fordítottját gondolná, első ránézésre.Viszont jó néhány számomra is új dolgot írtál, amiknek egy részét ugyan nem igazán használnám, de puszta kíváncsiságból azért érdekelne ez az alkalmazás telepítés. Vagy ez csak a FB-ot jelenti? Illetve ez a VLC-s hálózati fájl elérés gondolom PC-oldali VLC klienst jelent, ugye?
Illetve, az is érdekelne, hogy Te milyen ROM-ot használsz, illetve vannak-e tapasztalataid a BT-lejátszás hangerejével kapcsolatban? Ez a 7-8 napos üzemidő is eléggé elgondolkodtatott, mert nekem szintén AOD nélkül, ez stabilan 4 napra jön ki. Igaz, ebben általában van 2db 1órás edzés is, folyamatos GPS használattal, de ekkora különbséget talán még az sem eredményezhet... vagy igen?
-
Nabukin
tag
Sziasztok!
Örömmel látom, hogy ez a topik még mindig megyeget. Én is használok egy ilyen kis órát már vagy 4 hónapja. Amikor elkezdtem keresgélni, okos órát, akkor ezt a típust nem igazán vettem komolyan, aztán véletlenül "fedeztem fel", hogy mire is képes. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy tényleg a teljes potenciáljához kell unlockolni, rootolni és egy másik rom-ot és Amazmod-ot tenni.
Ami most egy újabb pozitív meglepetés volt, hogy pár hete jött egy frissítés a romra/Amazmodra és az akku idő, ami kb 5 napos volt (AOD nélkül) az most felment 7-8 napra! Már az 5 nap is tök jó volt, de ez a 7-8 nap nagyon király.Még korábban volt kérdés, hogy mi a túróra jó a wifi benne. Elvileg, ha mondjuk sok zenét akarsz áttolni telóról, akkor a wifi-t is használja, hogy gyorsabban meglegyen az adatátvitel. Ezen kívül ha telepítesz rá mondjuk facebook alkalmazást, vagy valami böngészőt (vannak), akkor tudsz netezni is wifi-n keresztül. Plusz fájlkezelő alkalmazással és vlc media playerrel az otthoni hálózaton lévő eszközök tartalmát is el lehet érni a wifi-re csatlakozva. Én pl a NAS-ról le tudtam játszani videót is az órán. Nem egy mozi élmény a dolog, meg nem is visz minden videó formátumot/felbontást az óra, de na, még ezt is tudja.
[ Szerkesztve ]
-
rosszkutya
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy valaki használja-e az óra saját, beépített lejátszóját, zenehallgatásra. Én most úgy döntöttem, hogy adnék neki egy esélyt, mert futáshoz jól jönne valami "zaj", ami kicsit megtöri a megszokott, ingerszegény útvonal monotóniáját, és nem szeretek telefont vinni magammal. Tegnap este fel is pakoltam a kiválasztott számokat, majd összepárosítottam a BT-fülesemmel (Mi Airdots Basic), hogy a hajnali futásnál már ne kelljen kísérletezgetni, meg a beállításokkal mókolni. Amikor este elindítottam a zenét, az hirtelen majd szétrobbantotta a dobhártyámat, akkora hangerővel szólalt meg, alig győztem lejjebb halkítani. Még meg is örültem neki, gondolván, hogy a hangerővel legalább biztos nem lesz gond...
...hát, meglepő módon nem így lett. Mikor hajnalban, futásra készen, elindítottam ugyanazokat a zenéket, még full hangerőn is szinte élvezhetetlen hangerőt produkált, amit kb. még a saját légzésem hangja is elnyomott néha, és bármit is csinálok, ez azóta is így van, pedig az órán a legfrissebb PACEficator Multi ROM van, aminek a feature listáján ez is szerepel: "Enable Bluetooth volume boost".
Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi okozhatja ezt problémát, vagy hogyan lehetne újra élvezhetővé tenni a zene hangerejét?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nos.
Használgatom.
Bár éjjelre leveszem, mert nekem kényelmetlen. Párna nélkül alszom, a karom a fejem alatt, így néha útban van.
Arra nagyon jó tényleg, hogy szóljon, ha fel kéne kelnem végre a gép elől, mert rohadt sokat ülök előtte, főleg a mostani hómofísz miatt...
Ösztönöz a mozgásra. Magamtól lusta lennék.
Aksi meglepően sokáig bírja.
Mit is mondhatnék... Megtaláltam a számomra legjobban látható/leginformatívabb kijelzőt, 99%-ban azt használom. -
törölt tag
Hálisten nem kell sűrűn tölteni, de rohadt nehezen jön ki a töltőből!
-
törölt tag
Lebonyolítottam az első telefonhívást az órával.
Meglepően jó minőségű volt! -
Sumptuous
senior tag
Örülök, hogy segíthettem.
Watchface/Óraszámlapok(?) pedig innen érhetőek el. (Csak a mobilapp jó, a weblap szünetel. ) [link]
[Ha lesz rá időm én is rakok fel pár számlapot, már beszéltem az app fejlesztőjével. ]A letöltött wfz fájlokat az óra tárhelyén lévő "WatchFace" mappába kell rakni. Utána hosszan nyomod az óra számlapját és kiválaszod az újonnan bemásolt óralapot.
Érdemes az órára telepíteni az Amazmod-ot is, ezzel még több mindent fog tudni az óra. [link] Aki cserélt már telefonon romot/kernelt, az simán meg fogja oldani ezt is, aki meg nem, annak van angol leírás. Viszont ha nem tudsz angolul és a parancssor sem az erősséged akkor ne vágj bele.. :D
Új óralapot ps, notepad++ párossal lehet készíteni, de elvileg van kifejezetten erre készült program is, de még nem találtam meg - bár nem is keresem annyira. :D
-
brigore
csendes tag
válasz Sumptuous #112 üzenetére
Az előbb félrement, neked akartam irni köszönetképpen:
Jó, hogy ezt a linket idetetted, már úgyis meg akartam kérdezni, hogy a pár nappal ezelőtti hozzászólásodhoz csatolt kép milyen appból van Kipróbálom én is. Amúgy imádom az órát. És Total Commanderben ki lehet cserélni a letöltött témák hátterét, betűtípust is. Nem tudom, milyen programmal lehet nulláról csinálni hozzá témát, azt szeretném a legjobban. -
brigore
csendes tag
válasz #21346560 #113 üzenetére
Jó, hogy ezt a linket idetetted, már úgyis meg akartam kérdezni, hogy a pár nappal ezelőtti hozzászólásodhoz csatolt kép milyen appból van Kipróbálom én is. Amúgy imádom az órát. És Total Commanderben ki lehet cserélni a letöltött témák hátterét, betűtípust is. Nem tudom, milyen programmal lehet nulláról csinálni hozzá témát, azt szeretném a legjobban.
-
törölt tag
-
Sumptuous
senior tag
válasz #21346560 #101 üzenetére
Hol tudsz jó áron? Én 37-ért vettem régebben, azóta sem bántam meg. Ha a kinézetével nincs különösebb bajod, akkor gyugodtan vedd meg, a tudásábab nem fogsz csalódni! A lite után viszont jobban utánanéztem vásárlás előtt, szerintem azt nem éri meg megvenni ez helyett. Az akku is azért olyan kimagasló, mert lényegesen kevesebb dolgot tud.
Nem nagyon tudok olyan órát, amiben van olyan aod, hogy nem csak az időt mutatja, hanem a komplett számlapot, alacsonyabb felbontásban: [kép]
Feloldva pedig ilyen: [kép]
Mondjuk ehez kellett root, unlocked bootloader, stb. Szóval nem ilyen out of the box funkció.Ez a kedvenc wf-em. Kapott egy új szíjjat, így még kényelmesebb.
-
Sumptuous
senior tag
Üdv! Fú, nagyon aktív a topic.
Egy hete vettem egy ilyen okoskütyüt én is..Azóta már került rá másik rom, rootolva is lett, stb. De nem tetszett meg a kínai alapokon nyugvó rom, nem ajánlom. Ugyhogy visszaraktam az US gyárit. Azon megy a root illetve az AmazBoost és AmazMod is. Van T9 keyboard, azon vissza tudok írni haveroknak pár szót, ha nagyon sietek és nincs idő elővenni a telefont. Egy szó mint száz, imádom ezt a kis órát. Sokkal többet és jobban ad funkciókat, mint azt bármilyen tesztben láttam/olvastam.
Viszont egy dolgot nem találok, lehet nincs is rá mód? Az értesítési hangot szeretném megváltoztatni. Kerestem már mindenhol (google, menü, telefonapp) de egyszerűen nincs rá opció. Ideiglenesen levettem a Warning sound opciót nullára, így csak rezeg, ezért nem idegesít az alap noti hang. De örülnék ha mégis szolna valami, ha új értesítés jön. Ha van valakinek ötlete, meghallgatom!
Kellemes edzést/pihenést mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
dorika87
őstag
IOS-en meg lehet oldani az óratéma cserét? Kerestem, de eddig nem találtam rá megfelelő alkalmazást. Korábban Amazfit Bip-nél működött az Amaztools alkalmazás erre a célra, de Verge Lite-ra még nem találtam megfelelő appot.
-
orbit76
tag
[Design díjat nyert] , annyira azért mégsem ronda...
[ Szerkesztve ]
-
brigore
csendes tag
Én valamiért leválaszottam pár hete, azóta nem tudom újrapárosítani.
Most akartam csinálni egy új profilt, mert több dolgot próbálgattam és semmi. Ugyanazt írja, mint neked, hogy nem lehet csatlakozni a hálózathoz.
Tuti nem nálunk van a hiba, hanem az appban.
Az értékeléseknél olvastam is hasonló reklamációkat, tehát nem vagyunk egyedül a problémával. -
Throme
veterán
Helló!
Vettem páromnak egy ilyen órát és már az elején elakadtunk
Amazfit watch applikáció telepítve a telóra és bluetooth, wifi aktív, de egyikünk telóján se tudunk továbblépni az Amazfit regisztráción. Mindig azt írja ki a teló, hogy "nem lehet kapcsolódni a hálózathoz". Helyadatok is engedélyezettek az applikációnak.
Létrehoztunk MI fiókot, mert azzal is be lehet jelentkezni, de utána az óra megint kéri az Amazfit fiókot, és itt a kör bezárul.Ebben tudnátok segíteni, hogy mit nem csinálunk jól?
kösz!
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Most lettem tulaja egy Verge Lite órának és óralapot szeretnék felvarázsolni rá!
Jelenleg Mi Bandage app-al van összecsatlakoztatva az óra önálló módban!
A kérdésem az, hogy óralapot szeretnék rá "varázsolni" de az istenért se megy fel rá!
A gyári 2 darab meg nem tetszik!
Van tippetek, hogy hogyan tudnék rátenni óralapot?
Köszönöm a választ! -
balu1977
senior tag
Valaki megnézhetné hogy kezeli e sport közben a gpx fájlokat úgy mint a stratos. Magyarul be e lehet másolni. Köszi
-
GuruZone
őstag
Sziasztok, másfél év BIP és 2 hónap GTR után kedden érkezik a Verge Lite-om. 21 ezret megért.
A GTR kaotikus GPS-e kib**zta a biztosítékot nálam, így visszatértem erre a sportos vonalra. Ha valami nyűgöm lesz, nem leszek rest rátok zúditani kérdéseim :)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
tomee72
friss újonc
Sziasztok, stratos pace 2 kezeli a telefonon lévő file-kat pl. world, vagy pdf? Eetleg, lehet az órára adatot rakni? Vizsgára kellene, h segédanyagot tudjak közben böngészni.
-
Allien
veterán
-
dorika87
őstag
Sziasztok. Xiaomi Amazfit Bip utódjának kinéztem a Verge lite-ot.
Arra lennék kíváncsi, hogy a zenelejátszó kezelés iPhone-on működik? Milyen zene alkalmazásokkal kompatibilis? (Apple Music, Play music, Youtube music?) Kezelhető az órával a zene léptetés, hangerőszabályozás? Köszönöm. -
Allien
veterán
Szerintem, egyik se gyári. Figyeltem, eleinte szinte alig-alig volt hozzá "téma". Valszeg, csak át vitték a verge-ről copy paste-val, azt hitték, ennyi elégséges.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Tudom, hogy ez a Verge topikja, csak ez a topik aktívabb, gondoltam hátha. Szert tettem egy Verge Lite-ra és az a jelenség adódott, hogy az óratémák közül az egyiket mindig bug-osan tölti le. Ezzel tudok valamit kezdeni vagy engedjem el? Köszi előre is a választ!
Sic Parvis Magna
-
Allien
veterán
20 nap után még 20% felett volt! Viber üziket és a hívásokat jelezte. Volt pár anomália eddig. A lépéseket mindig jegyzi, de, az alvás figyeléssel voltak gondok. a 10. nap után volt eddig 2x, hogy 4 óra után nem mért alvást, és egyszer meg mintha nem aludtam volna... De ugye, folyt. köv.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
Azért a watchface mennyisége miért is számít? Itt is lesz majdnem annyi... Most is van egy rakat, és vannak, melyek jól is néznek ki! Kapható hozzá ugye szintén szíj, és egyéb védelem. Pl az én órám már kék!
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Azért az jó, hogy megvettem a Verge fullt, ami 5 napig megy, erre ott a Lite 20 napjával és a GTR a 40-el.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
medica
senior tag
Xiaomi Amazfit GTR-t vett már valaki innen? [link]
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
zenefalo
csendes tag
válasz < CyberBob > #66 üzenetére
A Lite-ban nincs Always-on funkció, sokkal kevesebb a watchface, a sima verziós számlapok sajnos nem kompatibilisek a lite-val, ebben nincs mikrofon és hangszóró.
-
zenefalo
csendes tag
Verge tulajoktól kérdezem, hogy nektek működik az időzítő jelzése, ha lejárt az idő? Verge Lite-om van, és az időzítő nem jelez, ha a kijelző kikapcsolt, csak ha feloldom kijelzőt. Szoftveres bug lehet, számomra bosszantó! Most rendeltem sima Verge-t, remélem, ott nincs ilyen gond.
-
Allien
veterán
Igen, lespóroltak egy hangszórót, és egy mikrofont. De, bluetooth 5-t raktak cserébe bele, ami ha másért nem, de energia takarékosabb tud lenni, ha jól tudom... Cserébe akksija tovább bírja.
Az üzem idő első kanyarban reálisnak látszik. Már 2 hete használom. Igaz, gps nélkül, de hívás jelzés, üzenet jelzés beállítva! Ez is fogyasztja a legtöbbet az óra szerint...[ Szerkesztve ]
-
Etikusz
tag
válasz < CyberBob > #66 üzenetére
Valamit valamiért, ha olcsóbb akkor kevesebbet is tud gondolom.
Nokia 3210 (5év)->Nokia 6020(4év)->Nokia 3120c(3év)->Nokia 6303ic(2év)->Nokia Lumia 620(2év)-> Microsoft Lumia 650(2év)->Apple Iphone SE 32GB(2év)->Apple Iphone 8 64GB
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Ha az ár nem számít melyik verziót érdemes megvenni az Amazfit Verge-t vagy a lite verziót? Az utóbbinál sokkal magasabb az üzemidő.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
eladogeppc
veterán
Amazfit app frissült. Hát jó szárul néz ki. A rohadt anyjukat azt.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Etikusz
tag
Pár hete vacalkol az amazfit és a Mi fit, régen a MI fit az Amazfitből vette az adatokat és írta magyarul az elemzéseket, de mostanság összevesznek. Amazfit maradt mivel a részletesebb.
Sima meghajtóként tudsz rá másolni a watchface mappában például innenNokia 3210 (5év)->Nokia 6020(4év)->Nokia 3120c(3év)->Nokia 6303ic(2év)->Nokia Lumia 620(2év)-> Microsoft Lumia 650(2év)->Apple Iphone SE 32GB(2év)->Apple Iphone 8 64GB
-
Allien
veterán
Milyen appot használtok hozzá? Illetve, ugye a watchface-t mivel cserélitek (meg honnan lehet letölteni?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Ezt a kütyüt illetve Honor Watch Magic-et nézegetem. Szerintetek melyiket érdemes megvenni ?
Nagyon izzadékony vagyok, futásnál az Amazfit Bip elbukik sajnos, és nem mér pulzust normálisan.
Köszönöm !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
erzol
őstag
válasz Nokedli999 #59 üzenetére
+1
Nekem is nagyon bejött a verge 3 hónap intenzív használat után.
Rengeteg értesítés, nagyon sok híváskijelzés és 4 napig bírja egy töltéssel.
Ehhez mondjuk az Always on display-t ki kellett kapcsolnom, mert az nagyon merítette. -
Etikusz
tag
válasz Nokedli999 #59 üzenetére
Szia!
Csakis a Verge! Nagyon megvagyok elégedve vele az utolsó frissítések megoldották az akkumulátor problámát. Előtte max 1 nap most meg 3. Rengeteg skin stb. Telefonálás is nagy segítség ha piszkos a kezem, nem te jól hallod a hívó fél kevésbé de a semminél több.
-
Nokedli999
csendes tag
"Költői kérdés".
Egyszerűen nem tudok dönteni a Pace és a Verge között. Mind a kettő tetszik, a Pace talán jobban. Ugyanakkor most is egy sport órát hordok ami a Verge hasonló (nem okosóra). Használtan venném bármelyikről is legyen szó. Árban kb egy tizes van köztük. Csak azért tartok picit a Pace órától mert az ügye már másfél éves használtan kb. Nincs az már "szét nyúzva"? Meg volt ott valami frissítési para aztán 1 nap alatt lemerült stb. A másikról ilyesmiket még nem olvastam sehol. Van esetleg tapasztalata valakinek mind a 2 órával? Már már bosszantóan döntésképtelen vagyok
-
DrGonzo85
újonc
Sziasztok. Tervezem egy ilyen óra beszerzését magamnak. Az érdekelne, hogy az órát lehet magyarosítani? Előre is köszönöm
-
Vassy76
újonc
Sziasztok,
azt meg tudnátok mondani, hogy ha egy értesítést törlök az óráról, az a telefonról is törlődik vagy ott csicsereg nekem továbbra is, amíg magán a telefonon el nem olvasom (Note8)?
Köszi! -
gyuri2008
veterán
Az üveg mérete mekkora?
-
brigore
csendes tag
Nem tudom másnak volt-e ilyen, az előző frissítés után, amikor az új óralapok jöttek, nem reagált a dupla koppintós élesztésre. A két nappal ezelőtti frissítés után ez helyrejött szerencsére.
Csinálhatnának csajos óralapokat is azért, mert még az amazfitwatchface.com oldalon is alig van olyan. És végül is, unisex óraként árulják.
Azt továbbra sem tudom, minek kell a wifi bele, mikor mindent a telefonon keresztül szed le. Nem jöttem még rá. De amúgy nagyon szeretem, nem csalódtam benne. -
erzol
őstag
válasz Narancskoma #53 üzenetére
Én is kételkedtem, de élőben meggyőzött.
Kb. 1 hónapja használom és megszerettem. -
Narancskoma
tag
Kicsit bugyután néz ki. Eléggé könnyű már a iacon elfogadható áron, okos és szép órát találni.
-
brigore
csendes tag
Az érdekelne, hogy minek van benne wifi? Még az időjáráshoz is a telefon kell neki bluetooth-on, mindent csak azon keresztül kommunikál, kivéve a GPS, de az műholdas, tudtommal ahhoz nem kell internet. Szóval minek bele a wifi, mire jó?
Az óralap ötletet köszi. Itt egy oldal, ahol sok van, elsőre ezt találtam, ha valakit még érdekel: https://amazfitwatchfaces.com/
Van Verge, Stratos, Bip és Cor típusokra is, valamint konvertálni is lehet a Verge és a Stratos között.[ Szerkesztve ]
-
Etikusz
tag
-
-
DG790401
tag
Watchface csere hogy megy külső kliensen keresztül? A store-ba van valami?
-
garrotter
tag
Nekem volt, hogy beírt kilencet, pedig csak lifttel mozogtam. De volt olyan is, hogy le-föl rohangáltam az emeleteket (ellenőrizni, hogy mindenhonnan mindent összeszedtünk e) és 0 emeletet jelzett
"Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
brigore
csendes tag
Nektek mennyire számolja pontosan az emeleteket, emelkedőket? Nekem többször kihagy.
-
DG790401
tag
Sziasztok
Mennyire bírja az üveg? Kell rá valami védelem?
Van telófóliám abból vágnék ki egy számlapnyit? Valakinek ötlet? -
verser233
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen Verge beszerzésén,de nekem iPhone-om van és olvastam, hogy azzal nem működik a hívás.
Nekem ez pont nem lenne baj, nem érdekel, hogy nem tudom felvenni, de azért ha bluetooth-al össze van kacsolva a telefon és hívnak, azért az jelzi nekem legalább rezgéssel?
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
garrotter
tag
No nekem is lett egy ilyen órám. A képeken kicsit jobban néz ki.
Két dolog még nem tiszta:
1. A folyamatos pulzusmérés adatait mintha nem szinkronizálná. Az egyéni mérések szépen látszódnak az Amazfit app-ban, de a folyamatos teljesen üres, az órán látszódik, tehát a mérés megtörtént.
2. Az alvás, napi lépés és a napi pulzus értékeket át lehet küldeni máshová is? Az rendben van, hogy az indított edzést tudja szinkronizálni a strava (miért pont ez? De legalább onnan legalább tovább lehet vinni), de az egyéb értékeket?"Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
brigore
csendes tag
Annyiban módosítom, hogy pont csak a kedvenc zenelejátszómat nem tudja irányítani telefonon. Felismeri rögtön az óra, ki is dobja a lejátszót az értesítősávba, de mégsem csinál semmit. A Total Commander médialejátszójával nincs baja. Szóval ha erre is akarom használni a Verge-et, vagy TC-n hallgatok zenét, vagy keresek egy másik lejátszót a kedvenc helyett, amivel szintén boldogul, de nem valószínű, hogy ez utóbbit meglépem, inkább veszek még egy távirányítós fülest.
Az is lehetséges, hogy újabb androidnál nem gond neki az n7Player sem, az én telómon még az 5-ös szoftver fut, már 4 éveske.
Ezeket csak azért írom le, hogyha valaki venni akar ilyen órát, ezeknek járjon utána, amennyiben fontos neki ez a funkció. -
brigore
csendes tag
Nem jövök rá, hogyan kell a telefonon játszott zenét vezérelni az órával. Pedig egy másik tesztet is elolvastam és ott is írja, hogy lehet.
-
Flagstaff
tag
A Stratos kijelzőjének láthatósága/olvashatósága beltérben saját tapasztalatom szerint erősen függ a használt watchface-től és nekem úgy tűnik, hacsak nem odahaza egy tényleg nagyon halvány olvasólámpával megvilágított nappaliról van szó este TV-nézésnél akkor a háttérvilágítás inkább ront a leolvashatóságon (megjelenítés minőségén meg főleg) mint javít. Cserében kültéren a kijelző tartalma szinte lemászik az óráról. Ki is van kapcsolva nekem a háttérvilágítás, ha nem látom az órát, majd felkapcsolom kézzel. Melóban klaviatúrán pötyögtetésnél rendszeresen felkapcsolt csuklómozdulatra, rontva az 5-6 napos használati időt. Egy OLED ha ugyanígy bekapcsolgat ugyanilyen kézmozgásra (valószínűleg igen) az mondjuk minimum idegesítene és a készenlétnek sem tenne jót és a fel-felvillanó kijelző a perifériás látómezőmben engem kimondottan zavart. Annak ellenére hogy nem egész nap ezt csinálom, sőt.
-
Etikusz
tag
Telefonálni hogy lehet velel?
Frissítettem a softwert, de nem találok olyan parancsikont.
Nem a konferencia beszélgetési vágy hajt hanem a kíváncsiság.Nokia 3210 (5év)->Nokia 6020(4év)->Nokia 3120c(3év)->Nokia 6303ic(2év)->Nokia Lumia 620(2év)-> Microsoft Lumia 650(2év)->Apple Iphone SE 32GB(2év)->Apple Iphone 8 64GB
-
odani
tag
Nekem Stratos van, és - már bocsánat, de - hülyeség, amit a háttérvilágítás beltérben való használatáról írt a cikk szerzője. Egyszerűen nincs olyan fényviszony, amikor ne tudnám leolvasni a kijelzőt. Ha nincs elég környezeti fény, akkor csak megnyomom a felső gombot és lesz elég háttérvilágítás, automata fényerővel. Annyi a rossz csak benne, hogy 2-3 mp-et kell néha várni, mire felvillan.
Az pedig egészen biztos, hogy semmilyen AMOLED kijelző nem lesz annyira tutijó, mint a Stratos transzflektív kijelzője. Ez utóbbi egy oltári fikcsi, hónapok óta megvan a karóra, de ha elő-előbújik a nap, még mindig meglepődök azon, mennyire királyul néz ki.
Ez a Verge nem túl nagy eresztés, a karórával telefonálósdi olyan bazári megoldás, túl sok kompromisszumot okoz. Nem is túl szép - a Stratos után mondjuk nehéz is elég szépet csinálni. Azt mindenesetre jó látni, hogy fejlesztik a szériát!
-
Flagstaff
tag
A fém szíjat én sem annyira kultiválom, így a milanese kiejtve. Melóban nem csak a seggem meresztem egy kijelző előtt és elég izzadós is vagyok így a szilikon sem opció. A legjobb egy paracord szíj lenne de amit az ebayen vettem hozzá adaptert az sajna nem megy a fülek közé. Persze az asszonyom BIP-jéhez tudtam fain paracord szíjakat csinálni.
Így maradt a kerámia szíj, ami az óra keretével színazonos, hogy sportos vagy elegáns vagy mi azt döntse el mindenki maga, egy biztos: sokkal minőségibb a kinézete vele az órának mint szilikonnal.#31: kukk be az óra topicjába, van kettő is itt a MA-n. A jelszó: .wfz és .apk az utóbbiak profibbak de a telepítésük igényel némi alap adb parancssoros matatást.
[ Szerkesztve ]
-
zolem
aktív tag
válasz Flagstaff #30 üzenetére
Forgathatjuk, nézegethetjük. Akkor is csak sík 2d látvány. Ami amúgy nem zavar. Csak ez miatt sem érdekel hogy túl komoly legyen a külső. Szememben jobban illik mondjuk egy szövetszíj esetleg max milánói. Ha a megjelenés fontos akkor nem okosóra.....
[ Szerkesztve ]
にんじん
-
Flagstaff
tag
Számlapja válogatja. A képen egy nem túl szerencsés számlap van nem túl szerencsés megvilágításban.
Pár számlapot már kipróbáltam, de mindíg visszatérek ahhoz, ami a legjobban bevált nekem láthatóságra/megjelenésre/információmennyiségre [link]
Persze ettől se lesz Rolex, de aki azt várja egy sportórától az valahol tévúton jár.
A mindennapokban egy KKV ügyvezetőn/nagyvállalati középvezetőn innen még épp megfelelően elegáns bárkinek aki sportórát szeretne használni. -
Zeban58
tag
válasz gyurmaaa91 #16 üzenetére
Amazfit Verge-ön hogyan lehet irányítani a telefonon futó Spotifyt? Nem sikerült rájönnöm eddig.
Köszi! -
brigore
csendes tag
Köszi a tippet, megnéztem az eustock-nál, ott sincs, viszont találtam egy másik netes boltot, van fehér, meg is vettem, az ára sem sokkal több, 41000. Hétfőre ígérik a szállítást, de titokban reménykedem a péntekben. Végül is október óta várok rá, hogy megvegyem, pár napot még kibírok. 😊
-
brigore
csendes tag
válasz vinczetibor #24 üzenetére
Tényleg szép, de attól függ, ki milyen stílust szeret. Nekem pont a szilikon és műanyag miatt tetszik a Verge, meg a széles perem miatt, ami körbeveszi az óralapot. Nem szeretem a fémet.
-
DGery
aktív tag
Muzikernél van, igaz ott az ára van nagyon fellőve...
eustock-nél érdeklődd le, ha jól rémlik náluk lesz
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
brigore
csendes tag
Akkor egy n7 playert vagy egy vlc-t is lehet vele szerinted? Ezeket használom telefonon.
A Stratos egy nagyon férfias óra, nőknek semmiképp nem állna jól
Megnéztem a magyar oldalon, naná, hogy pont fehér nincs. -
mati12
senior tag
"egyedül watch face-váltás némiképp körülményes, hiszen a preferences menüponton belül lévő appearance menüponton belül találjuk meg a lehetőséget. Érdemes lehet elővenni a telefont, és két érintéssel kiválasztani az új órastílust."
Kedves tesztelő!
Hosszú nyomás az adott watch face-ra és már meg is nyílik a lehetőség,hogy oldalra lapozással váltani tudjunk a watch face-k között. -
esox
senior tag
válasz levente13 #18 üzenetére
Pontosan így vagyok én is. Startosonm van, tetszik a Verge amoled képernyője, de itt meg is áll sajnos. A Verge számlapok viszont baromira jók. Ez is például. Vajon fel lehet műteni ezeket Stratosra is?
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
levente13
csendes tag
Nekem Stratos-om van nem egy AMOLED de legalább always on és napfényben hibátlanul látható.
Sajnálatos tény, hogy még nincs utódja a Stratosnak, ettől vártam a megváltást, de nekem inkább klasszikusabban kinéző órára van szükségem, nem horror áron.
Amihez nem értesz ne nyúlj hozzá.
-
Etikusz
tag
Sziasztok!
A hivatalos Xiaomi Magyar honlapról vásároltam.
Aki ugyanígy tett megmondaná hogy mennyi idő amíg megérkezik?Előre is köszi!
-
gyurmaaa91
csendes tag
-
brigore
csendes tag
Engem első látásra pont a külseje fogott meg, főleg a fehér. Néztem órát hasonló vagy nagyobb tudással, mégis mindig ennél kötök ki.
Az meg, hogy nem lehet letenni az asztalra, mint egy sima órát, miért fura, nem sík felületen hordja az ember, hanem csuklón. Jelenleg Honor Band 4-et használok, az is ilyen az asztalra téve, de csuklóra tökéletesen illeszkedik. Nem is értem ez miért lett problémaként kiemelve.
Ami érdekel, hogy az óra csak a saját lejátszóját használja, vagy lehet vele irányítani a telefonban lévő médialejátszót is? -
zolem
aktív tag
válasz fornettisuti #13 üzenetére
Akkor ez az óra nem átlag európai férfinak készült. És tényleg nem mi vagyunk a fő piac. Ergó nem az óra sz@r . Viszont orvosolható.
にんじん
-
fornettisuti
veterán
válasz Flagstaff #11 üzenetére
Az felnőttátlag ázsiai férfi karja kb. a felnőtt átlag európai nőéhez hasonló méretű, ezt a cuccot (szíjat) nem a masculin európai felnőtt férfiakhoz alakították ki, azért csak így tudta magára erőszakolni.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
zolem
aktív tag
-
Flagstaff
tag
Azt nem értem hogy lehet egy karórát a csuklóízületen hordani és aztán csodálkozni hogy izomból megtépve is eláll. A csuklóízületnél a keresztmetszet lapos, az alkar alsó része az ízület előtt sokkal gömbölyűbb. Nem mellesleg a kéz hátrafelé mozgását is jelentősen korlátozza az ilyen módon a csuklóra csatolt óra. Vagy ez csak az én szememet
b@sszairritálja? -
fornettisuti
veterán
Annyira gagyisztikus hatást kelt, mintha az első órájuk prototípusa lenne.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
batai15
félisten
Árban és funkciókban jó lenne ,de gyalázatosan gyagyi kinézete van ,mínusz Ip védelem marad a bip aztán majd hátha lesz később jobb alternatíva .
-
takysoft
tag
válasz turbulencia8 #4 üzenetére
Nekem a Stratos jobban bejön. De az tény, hogy a desingja miatt jobban koszolódik, mint a Pace
I will live forever or die trying
-
takysoft
tag
-
turbulencia8
őstag
Kínai promóciós videók alapján van mikrofon a Stratosban és az elődmodell Pace-ben is, csak nem aktiválták szoftveresen (hivatalosan). Amúgy szerintem a Pace a legszebb Huami-Xiaomi óra máig.
-
Steve1207
veterán
Nem rossz, de a Stratos, Verge kinézetre nem jöhet szóba nálam. A Bip annyira megfogott, ami ennél vastagabb az sajnos bumszli a baromira vékony csuklómon.
.
-
Doki42
őstag
Nekem tetszik, de maradok a Bip-nél...
Egyenlőre😎Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Drughi
addikt
Ronda, de legalább jó(?).
Kár a dizájnért, sajnos egy órának azért mutatni is kell valahogy.Részemről pedig inkább megmaradt volna az 5ATM, mint a mikrofon.
Elvégre nem vagyok én David Husselhoff, hogy egy órához beszéljek[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14T
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest