- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek...
-
vottokar
senior tag
Sziasztok. Mivel Verge Lite fórumot nem találtam, és ahogy olvasom itt is szó esik néha róla, itt érdeklődnék.
Hosszas vívódás után berendeltem egy Verge Lite-t a halott miband2-őm helyett. Sajnos vénkori szemromlás miatt sem láttam már a mi2 halványuló kijelzőjét, úgy gondolom nem árt már egy kicsit növelni a számlapot.
Amúgy amire használnám (óra, üzenetek, emailek érkezésének jelzése, telefonhívás érkezésének kijelzése, elutasítása ha gondolom, reggeli órás zizegő ébresztés és relatív hosszú üzemidő) Ez alapján szerintem a Lite jobban megfelel nekem.
A Mibandot a Mifit-el használtam, ahogy olvasgattam ez működne a VL-el is. Vagy javasolt inkább az Amazfit-es verziója, esetlegesen a Notify & Fitness for Amazfit. A feladat amire kellene kb. a fentebb felsoroltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged