Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek...
-
vottokar
senior tag
Sziasztok. Mivel Verge Lite fórumot nem találtam, és ahogy olvasom itt is szó esik néha róla, itt érdeklődnék.
Hosszas vívódás után berendeltem egy Verge Lite-t a halott miband2-őm helyett. Sajnos vénkori szemromlás miatt sem láttam már a mi2 halványuló kijelzőjét, úgy gondolom nem árt már egy kicsit növelni a számlapot.
Amúgy amire használnám (óra, üzenetek, emailek érkezésének jelzése, telefonhívás érkezésének kijelzése, elutasítása ha gondolom, reggeli órás zizegő ébresztés és relatív hosszú üzemidő) Ez alapján szerintem a Lite jobban megfelel nekem.
A Mibandot a Mifit-el használtam, ahogy olvasgattam ez működne a VL-el is. Vagy javasolt inkább az Amazfit-es verziója, esetlegesen a Notify & Fitness for Amazfit. A feladat amire kellene kb. a fentebb felsoroltak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gyorsabb, szebb a kijelzője és jelentősen olcsóbb, mint a hasonló funkcionalitású Stratos – jó csomag, de hátránya is van bőven.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch Ultra 2 Black 49mm Megkímélt/2025.10.17.Apple Gar./p4172
- Apple Watch 6 40mm Újszerű/1hónap gar./Akku 100%6p4182
- Apple Watch Ultra 2 Titanium 49mm Gps+Cellular ( eSim ) karcmentes, magyar számlás, 100% akku
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 49mm - 1 ÉV GARANCIA, 96% Akkumulátor, UU1
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest