- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Pontosan. Persze majd kiderül, hogy mi lesz októberben-novemberben, és aszerint döntök. De ha az intel elszerencsétlenkedi magát, akkor maradok egy ilyen jobbfajta giga lapnál (esetleg elég nekem az egyel kisebb is, úgysem kell majd 2db x16-os PCI-E), egy erősebb Phenomnál, és vmi jó kis Atinál, hisz jön az RV870
Egy vga-s rendszerhez meg ez a táp elég.
Úgy néz ki, sosem fogok már elszakadni az AMD-től
1700+, 3200+. 3800+x2, (nah jó, most nyárra egy 2,5os cerka van ideiglenesen, bár eléggé szenvedés lesz ez a 3 hónap) -
bambano
titán
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Szerintem nem teljesen vicc a dolog, mert a legtöbb gyártónak vannak szerver cuccai és a legtöbb vállalat illetékese mostanában már olvassa a ph!-t, de egyelőre még senki nem akarja felvállalni, hogy ne csak az otthoni tuningolók, hanem a céges olvasók igényeire is legyen itt válasz.
Szerintem ideje lenne nyitni a vállalati világ felé. Dehát nekem csak ibm szervereim vannak, összehasonlításhoz kellene még más gyártó is

-
tibz03
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Én is egyet értek Solten-nel, mi a frásznak 3 VGA?
Az az 0,01 %, akinek 3 VGA-ja van, vesz majd más lapot. Nem hinném, hogy jó ötlet lett volna egy ilyen hangyafaszni felhasználóréteget kiszolgálni, és benyomorgatni még egy PCI-E, ezzel elvéve a helyet más - hasznosabb - csatlakozóktól. -
Zotya84
őstag
Én még nem szedtem le a kék borítást, mert majd a komplett hűtőt fogom, amikor a VREGre is megjön a vizesblokk, viszont amikor levettem, hogy megmérjem mekkora is kell, a tolómérő hozzáért, és máris lett rajta egy pici karc.

- az bios újraindulásosdi meg egyéni ízlés dolga, ki hogy szereti.
-3dmarkra meg nem gyúrok...A cikk viszont jó hogy van, sokan fognak neki örülni, köztük én is, mert így előre tudom, hogy mit tud a deszka.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy vga-s rendszerhez meg ez a táp elég.
Úgy néz ki, sosem fogok már elszakadni az AMD-től
1700+, 3200+. 3800+x2, (nah jó, most nyárra egy 2,5os cerka van ideiglenesen, bár eléggé szenvedés lesz ez a 3 hónap)