- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
a bordákon lévő kék borítással nem kell foglalkozni, én pl kapásból leszedtem róla a jobb hűtés érdekében. ilyen fehér ragacsos valami rögzíti, de egy csavarhúzóval óvatosan el lehet távolítani és persze később vissza is lehet tenni ugyanúgy ahogy volt, mert a ragacs ottmarad a kék lemezkén
- az újraindulással kapcsolatban: nekem szimpibb így, hogy nem restartol minden egyes állítás után. azt észrevettem, hogy amivel bepostol, azzal simán el is indul a rendszer, sőt, az egyszerűbb tesztprogramok le is futnak.
- a 3. pci-e csati jó szolgálatot tenne, pláne ha nitrózva van a proci, mert akkor már valami épkézláb 3dmark eredményt is össze lehet vele hoznimadd dogg : hőfokok rendben voltak, a turpisság annyi a dologba hogy a gyári bordán a ventit lecseréltem egy jóval erősebb szerver ventire, ami max 8x több levegőt tol át a bordára mint a gyári
a hőfokok :
gyári hűtéssel idle több volt , mint a moddolt ventivel loadbavarsam : köszönöm
a 2. cikket jövőhét elején mindenképpen szeretném elkészíteni, remélem úgy jönnek össze a dolgok, hogy tényleg össze is jön
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest