- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
divrapier #48 üzenetére
köszi
sajna itthon még nem olvastam bemutató cikket a lapról, ezért is gondoltam hogy 2 részletbe írom meg, ahol az első csak szimpla bemutató 1-2 tesztképpel, a 2. viszont csak teszt/tuning cikk lesz.
így mindenki meghozhatja a saját döntését hogy szimpi-e a lap és hajlandó-e belefektetni az összeget a megvételkor. legalább lesz valami anyag róla, amit tanulmányozhat vásárlás előtt.kisza25 : a 4. mag működése példányfügő, van amibe simán csak le van tiltva egy teljesen jól működő mag, meg persze akad olyan is ami nem véletlenül van letiltva.
én az utóbbit fogtam ki, fél siker mert bekapcsolt, de akármennyi feszt kapott alapon, nem volt stabil. de szerintem teljesen mindegy, a 3 mag is bőségesen elég manapság minden játékhoz, szórakozásnak viszont nem rossz a 4. mag.pincehely : a következő tesztpakk-ba ilyen lapot tervezünk.
de először kitesztelem ezt, meg megírom a cikket, aztán folyt.köv. valami más motyóvalbambano : teljesen igazad van , kicsit el vannak hanyagolva a "nem otthoni felhasználásra" szánt hardverek.
megy egy privi, van 1-2 kérdésem ezzel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Sigma C 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM újszerű
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest