Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Nem bántásnak írtam, nekem is voltak Giga lapjaim, vegyes véleménnyel vagyok róluk, de ha úgy alakul, simán bevállalnék egyet máskor is. De sajnos egyre több rosszat lehet olvasni Giga lapokról is. Tapasztaltam is már Giga lappal megmagyarázhatatlan problémákat, míg Asus lapokkal még soha nem fürödtem be, ami a stabilitást illeti (tuning terén más a helyzet, úgy szívtam már Asus-szal rendesen). Szóval nem tudnék olyat mondani, hogy csak ez, vagy csak az, igazából sajnos egyik se tökéletes.

-
tibz03
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Én is egyet értek Solten-nel, mi a frásznak 3 VGA?
Az az 0,01 %, akinek 3 VGA-ja van, vesz majd más lapot. Nem hinném, hogy jó ötlet lett volna egy ilyen hangyafaszni felhasználóréteget kiszolgálni, és benyomorgatni még egy PCI-E, ezzel elvéve a helyet más - hasznosabb - csatlakozóktól. -
tibz03
őstag
A verseny után pár héttel megkeresett engem Gergő és feltett egy igen érdekes kérdést :
- "Mit szólnék hozzá, ha GIGABYTE termékeket tesztelhetnék ?"Tőled kérdezte meg, hogy mit szólna [ő] hozzá, ha egy Gigabyte terméket tesztelhetne [ő]?

Bocs, de ez így elég vicces.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak hogy tudják már, hogy nem a Giga sz@rja a spanyol viaszt.