- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Nem bántásnak írtam, nekem is voltak Giga lapjaim, vegyes véleménnyel vagyok róluk, de ha úgy alakul, simán bevállalnék egyet máskor is. De sajnos egyre több rosszat lehet olvasni Giga lapokról is. Tapasztaltam is már Giga lappal megmagyarázhatatlan problémákat, míg Asus lapokkal még soha nem fürödtem be, ami a stabilitást illeti (tuning terén más a helyzet, úgy szívtam már Asus-szal rendesen). Szóval nem tudnék olyat mondani, hogy csak ez, vagy csak az, igazából sajnos egyik se tökéletes.

-
-
Zé_Mester
őstag
a bordákon lévő kék borítással nem kell foglalkozni, én pl kapásból leszedtem róla a jobb hűtés érdekében. ilyen fehér ragacsos valami rögzíti, de egy csavarhúzóval óvatosan el lehet távolítani és persze később vissza is lehet tenni ugyanúgy ahogy volt, mert a ragacs ottmarad a kék lemezkén

- az újraindulással kapcsolatban: nekem szimpibb így, hogy nem restartol minden egyes állítás után. azt észrevettem, hogy amivel bepostol, azzal simán el is indul a rendszer, sőt, az egyszerűbb tesztprogramok le is futnak.
- a 3. pci-e csati jó szolgálatot tenne, pláne ha nitrózva van a proci, mert akkor már valami épkézláb 3dmark eredményt is össze lehet vele hozni
madd dogg : hőfokok rendben voltak, a turpisság annyi a dologba hogy a gyári bordán a ventit lecseréltem egy jóval erősebb szerver ventire, ami max 8x több levegőt tol át a bordára mint a gyári
a hőfokok :
gyári hűtéssel idle több volt , mint a moddolt ventivel loadba
varsam : köszönöm
a 2. cikket jövőhét elején mindenképpen szeretném elkészíteni, remélem úgy jönnek össze a dolgok, hogy tényleg össze is jön
Új hozzászólás Aktív témák
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Battlefield 6
- VGA kibeszélő offtopik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ!! GARIS! MSI MPG B550 GAMING PLUS
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csak hogy tudják már, hogy nem a Giga sz@rja a spanyol viaszt.