- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
Hát nem tudom, Te hogy vagy vele, de én csak szerelésnél nézem az alaplapot... (de ezt már kismilliószor elmondták itt a PH-n), minden más esetben amikor a gépet használom, akkor a monitort bámulom
Esetleg az is előfordul, hogy lepillantok a gépre, hogy megnézzem az állapotledeket.
Az autós példád sem egészen pontos, mert akkor a házzal kellene összehasonlítani, és nem a lappal, ha a lappal akarod, akkor meg a motort kellene felhozni.
Félre ne érts, nem kötekedek!
-
HERR Z
veterán
egy alaplap onnantól hogy berakom a házba nekem tök mindegy mien szinű. legalább hülyebiztosan meg tudja különböztetni a user meikbe mi megy
amúgy első fecske
, nemrossz,de elég lenne egy 770+sb700 full atx megvalósítás is, ez nem lenne meg 30k alatt
majd az asrock megcsinálja -
sz0k3e_
aktív tag
leginkább lilában utazik a Soltek, amit linkeltem eredetileg az is az, bár kinek mi, eléggé átmenetes
Amúgy EPoX is csinált régen lila nyákos lapokat, arrafele is körül lehet nézni, de nekem akkor is ez marad a kedvencem:Sapphire PI-A9RX480 (nagyobb képekért katt a kicsikre
), természetesen a DFI LanParty-k mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest