- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
Hát nem tudom, Te hogy vagy vele, de én csak szerelésnél nézem az alaplapot... (de ezt már kismilliószor elmondták itt a PH-n), minden más esetben amikor a gépet használom, akkor a monitort bámulom
Esetleg az is előfordul, hogy lepillantok a gépre, hogy megnézzem az állapotledeket.
Az autós példád sem egészen pontos, mert akkor a házzal kellene összehasonlítani, és nem a lappal, ha a lappal akarod, akkor meg a motort kellene felhozni.
Félre ne érts, nem kötekedek!
-
HERR Z
veterán
egy alaplap onnantól hogy berakom a házba nekem tök mindegy mien szinű. legalább hülyebiztosan meg tudja különböztetni a user meikbe mi megy
amúgy első fecske
, nemrossz,de elég lenne egy 770+sb700 full atx megvalósítás is, ez nem lenne meg 30k alatt
majd az asrock megcsinálja -
sz0k3e_
aktív tag
leginkább lilában utazik a Soltek, amit linkeltem eredetileg az is az, bár kinek mi, eléggé átmenetes
Amúgy EPoX is csinált régen lila nyákos lapokat, arrafele is körül lehet nézni, de nekem akkor is ez marad a kedvencem:Sapphire PI-A9RX480 (nagyobb képekért katt a kicsikre
), természetesen a DFI LanParty-k mellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Háztartási gépek
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- MotoGP & WSBK
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest