- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
Jetway MA3-79GDG Combo - 96EUR
-
v.tom
őstag
válasz
Overlocker #58 üzenetére
Biztos nem szerepel az életcéljaid között, hogy minden létező alkatrészt sz*rrá húzz.
-
Overlocker
veterán
Fasza kis lap, jó hogy van rajta minden, ilyen kis helyen. Legalább kevésbé megy mellé a nitro!
-
Mr.Minyi
tag
Az egyre fejlődő világban nem tom mikor tudnak olyan lapot kihozni a gyárakból amit tényleg lehet majd hosszú ideig használni.ami olyan tendenciát mutat majd ami megtartandó.de a fejlődés sosem fog megállni...
-
MBazsee
tag
Hát nem tudom, Te hogy vagy vele, de én csak szerelésnél nézem az alaplapot... (de ezt már kismilliószor elmondták itt a PH-n), minden más esetben amikor a gépet használom, akkor a monitort bámulom
Esetleg az is előfordul, hogy lepillantok a gépre, hogy megnézzem az állapotledeket.
Az autós példád sem egészen pontos, mert akkor a házzal kellene összehasonlítani, és nem a lappal, ha a lappal akarod, akkor meg a motort kellene felhozni.
Félre ne érts, nem kötekedek!
-
Gyuri27
félisten
Nem kell mindig tömeg terméket venni.
Nyilván egy olyan lapnál sok galibába nem lehet belefutni ami itt a fórumon is 2000 embernek van.
De span. Ez a fórum már több mint 200 ezer tagot számlál és zafir 780g-je csak két embernek van. Az egyik én vagyok. Ez azért nem kis szó. -
Gyuri27
félisten
válasz
KO.zmahov #50 üzenetére
Miért lenne ez rossz lap? Lehet nem lesz az "fsb" bajnok, de hálistennek az amd kegyes hozzánk. Van ugyanis be proci. Ott meg mindez nem érdekes, hiszen szorzóval tuningolunk.
grabber: lol, akkor dfi-t se vegyél. Az hogy nyomorult kis porfészkünkben az ipar 50%-ra van rálátásunk és kb 25% meg is vehető (így vagy úgy) és általában 4 gyártó lapjait lehet itthon megvenni ne zavarjon.
Amúgy itthon ismert nagy gyártók lapjaival is lehet/lehetett csöcsre futni, nem is kicsit.
-
Számomra ismeretlen gyártó,ezért nem merném megvenni az első között.Viszont a nagyobb márkák a bevétel miatt nem adtak ki hasonlót eddig(vagy még nem készült el)?
-
KO.zmahov
tag
Én kifejezetten az ilyen "kisebb" lapokat kedvelem, de ezt a márkát én se nagyon ismerem.
És hát igen! CF esetén bizony a kevés hely is kevesebbre redukálódik! Bár olyanról még nem hallottam, hogy valaki egy deluxos lap minden slotját telivágta volna. Kíváncsi lennék DDR2 ill. DDR3-ból foglalatonként mennyit kezel? Azt gondolom ezek a "váltó" deszkák csak alacsonyabb árszegmensben maradhatnak relatív jó befektetések, a sport komoly űzőinek úgy is a kafferabb cuccok vannak a célkeresztben. Remélem egyszer az AMD előránt majd valami rettenetes DDR3-as versenyzőt a fekete cilinderből! A talán nemsokára bekövetkező konfigváltásomhoz, egyébként épp ilyesmit keresgélek. -
HERR Z
veterán
egy alaplap onnantól hogy berakom a házba nekem tök mindegy mien szinű. legalább hülyebiztosan meg tudja különböztetni a user meikbe mi megy
amúgy első fecske
, nemrossz,de elég lenne egy 770+sb700 full atx megvalósítás is, ez nem lenne meg 30k alatt
majd az asrock megcsinálja -
Kíváncsi vagyok, hányan fognak majd AM2(+)-os procit és mellé DDR3-as memóriát tenni, aztán meg szidni mindenkit, mert nem megy...
-
sz0k3e_
aktív tag
leginkább lilában utazik a Soltek, amit linkeltem eredetileg az is az, bár kinek mi, eléggé átmenetes
Amúgy EPoX is csinált régen lila nyákos lapokat, arrafele is körül lehet nézni, de nekem akkor is ez marad a kedvencem:Sapphire PI-A9RX480 (nagyobb képekért katt a kicsikre
), természetesen a DFI LanParty-k mellett
-
mv
aktív tag
Ha jól látom, akkor öt fázisú a tápáramkör, megeszi a 140W-os procikat is.
Egyébként szép szines...
-
X@b3e
addikt
Elolvastam a címet, és csalódnom kellett... Fogadni mertem volna, hogy ASRock lesz, és nem
-
WonderCSabo
félisten
Szimpi, minden be lehet pakolni.
Tiszta Asrock.
-
Ayg0
senior tag
a bugyi rózsaszín az, amit manapság a divatos hangzású pinkként emlegetnek. (lájk disz)
amit te linkelsz, inkább lilás, bááár...egy sörrel elmegy az is.*mod
sz0k3e_: júj, ilyen kell az asszonynak! amd platformos is van?
Majstor: nem dísztárgy funkcióról van szó. te megvennél egy olyan autót ami a giccses aranytól kezdve a pinket jamaikai zászló színeivel ötvözi? nekem kevés a puszta belső tartalom, mert ha közlekedek vele, mások csak a külső jegyeit látják...
-
csibor
addikt
2 X 16pcie
Matx méretben.Ezek után várom az Asrock válaszát
-
Killing
addikt
Gyanítom DDR2-t és DDR3-at nem lehet egyszerre hajkurászni benne.
-
Ayg0
senior tag
erre a lapra csak egy dolgot lehet mondani: ocsmány... félreértés ne essék, kedvelem jetwayéket, most ilyen márkájú deszka van, de ez kritikán aluli ahogy kinéz. valaki meglátja már azelőtt elmegy tőle a kedve, mielőtt megvehetné. (márha lenne hazai disztribútor...) bugyi rózsaszín nyákos alaplap mikor lesz?
-
juliabrilke
veterán
válasz
vérpistike #16 üzenetére
Ez az alaplap pont neked való!
-
ityam
őstag
lemerem fogadni hogy ha veletlenul valaki ebbe rakna 2 VGAt CFbe akkor az az egyetlen sima PCI az biztos nem lenne hasznalhato.
-
Lui76
őstag
És akkor ebben az am2-es proccom simán menne ?
Nem rossz ha ilyenek jönnek ki , anno DDR és SDRam nál úgy emlékszem vmi adapter kártya is szükséges volt .
Ilyesmire én is bepályáznék ,ha nincs semmi visszafogó tényező az "öszvér" megoldásban. -
Skizz
addikt
Rózsaszín vááá
-
vérpistike
csendes tag
Micsoda tákolmány ez?
-
Nikkel10
tag
Minden tiszteletem az Amd-é náluk lehet szép fokozatosan platformot váltani nem úgy mint a nagy kék testvérnél.
Respect Amd -
joi29
őstag
-Én eddig úgy tudtam hogy Kínai a cég azzal hogy konszernként minden
kontinensen van képviseletük. -
Devid_81
félisten
Van ezen minden mint a karácsonyfán
Nem rossz dolog ez, Asrock begorombul kétszeres chipsettel kitol egy AMD@Intel lapot ha ezt meglátja -
joergie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #9 üzenetére
pl itt PH-n, apróba keressél
Vagy az J&W? húha Lehet megint hülye vagyok
Pont a napokban gondolkoztam hogy lesz e ilyen, mert ez lenne a legjobb. régiből is egy kicsi, újból is, és akkor mindenki boldog
-
Satan_Claus
őstag
válasz
Mr.Csizmás #9 üzenetére
Pont ezt akartam én is kérdezni.
-
Mr.Csizmás
titán
fél-OFF, de magyarszkoba hol lehet venni Jetway lapokat?
-
mephi666
nagyúr
ejderonda színű slotot sikerült kikeverniük
ő melyik slot lenne? a ddr3? mert nem csodálkoznék, ha az lenne a leírásban: "hogyha annyira burzsuj vagy, hogy ddr3-as ramra futja, akkor tuszkold most már a szerencsétlen modulokat a rondább színű foglalatba! he-he-he"
ennek ellenére jókis lap... vajon mennyi lehet az annyi? ha a ződeknél gagyizni fognak továbbra is, erősen gondolkozok ati kártyákon... arra meg ideális lenne, mert amd vonalon fogok maradni, az szinte 100%
-
gyiku
nagyúr
Gyuri27 itt a lapod
-
törölt tag
Amerikai. Jetway Computer / About
-
Oliverda
titán
Vajon AM3 foglalatos lap DDR2 támogatással lesz-e?
-
Mr.Csizmás
titán
Jóféle gyártó
Nekem kell egy ilyen lap!!!!!
-
Kriza
őstag
Szép tarka.
Miféle gyártó ez a Jetway?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- BestBuy topik
- 3D nyomtatás
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest