- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
bocs de vitatkoznom kell.. szerintem te 1:1 nézetben hasonlítottad őket össze.. méretezd le a 14 megapixeles képeket 5 re és úgy tett melléjük. és mindjárt kiderül melyik jobb. (egyébként én meg is néztem.. és az azért látszik hogy majd plusz 10 millió pixel ide v oda nem sokkal jobb) plusz optikai zoom xenon vaku sem mellékes. szóval nem hinném h köröket verne rá.
az akku kapacitás persze problémás. ez igaz. De az én álom mobilomban (note dupla akkora vastagsággal elvileg egy 5000mAh akksi lenne az azért jól bírná fotózást is) de hát ilyet nem gyártanak -
zaskar
senior tag
A Galaxy Fit kamerája nemcsak erre, hanem szerintem sok drágább mai készülék kamerájára is köröket ver...A Defy-m képeit kritikán alulinak tartom, főleg hogy N82-t is használtam hosszabb ideig. Ennek ellenére ennek a kínai csodának a képei és videói is jobbak mint egy Defy-é, meg elég sok mai készüléké, ehhez nem fér kétség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest