Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
válasz
Fancy-boy #88 üzenetére
jah... én szivem szerint azt mondanám még ha ennél szarabbak is jönnének kinából az se lenne baj, mert legalább lenne nyomás a nagyokon.. (főleg Samsung, de LG, SE, HTC is) hogy ők is figyeljenek a kamerára. Esetleg dobjanak össze egy optikai zoomot is végre.. és felejtésk el a centi alatti vékony telókat. szélesség magasság ha nagy nemtom mit ér hogy csak 9mm egy teló. annyiból lehet 18mm is és akkor belefér egy rendes akksi.( na de többször már nem írom le)
engem mindig megbámulnak a Kaiseremmel amin egy kiterjesztett 2800mAh akksi van. durung mint az állat de bírja is.
-
DarknessHope
senior tag
bocs de vitatkoznom kell.. szerintem te 1:1 nézetben hasonlítottad őket össze.. méretezd le a 14 megapixeles képeket 5 re és úgy tett melléjük. és mindjárt kiderül melyik jobb. (egyébként én meg is néztem.. és az azért látszik hogy majd plusz 10 millió pixel ide v oda nem sokkal jobb) plusz optikai zoom xenon vaku sem mellékes. szóval nem hinném h köröket verne rá.
az akku kapacitás persze problémás. ez igaz. De az én álom mobilomban (note dupla akkora vastagsággal elvileg egy 5000mAh akksi lenne az azért jól bírná fotózást is) de hát ilyet nem gyártanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 14 megapixeles kamera, optikai zoom, HD videó, mindez egy lecsupaszított Android rendszeren a nagy Kínából.
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest