- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
agressiv
addikt
válasz
capulet75 #123 üzenetére
De hogy ettől valóban tönkremegy a cucc, azt nem hiszem. Miféle logika alapján nem mehet valami tönkre a vetemedéstől? Miféle gondolkodás kell ahhoz, hogy valaki szerint egy ránézésre borzalmas görbe nyomtatott áramkör teljesen normális érzést keltsen.. Komolyan nem értem.
És mégis hogyan kell érteni ha nem szó szerint, hogy elgörbül az alaplap vagy kiszakad?
Ha azt mondom, hgy akkora a f.... mnint egy bálna, akkor úgy gondlod, hogy egy bálna teste van a hasam alá erősítve?
Egyszerűen magyarul, jó nehéz. Az alaplap nem tud annyira meggörbülni lefelé, mert fel van csavarozva a hátlapra, viszont igenis deformálódhat a hűtő miatt a lap, a gyári pushpin megoldásról nem is beszélve., Viszont a VGA már csúnyán lóg és aki nem vak, az látja, hogy az egész ATX szabvány, nem a mai teljesítményű kártyákhoz lett kitalálva. Vagyis az összes PC egy nagy tákolmány és ez tény.
-
agressiv
addikt
válasz
capulet75 #99 üzenetére
Az éppen az amiről beszéltem, egy csökkentett áramú, alacsony fordulatú ventilátor, az nem berreg, morog annyira., de pont az SLI 460-akhoz vettem két scythe kaze fan-t, vagy mi a frászt, de azok annyira morogtak, hogy egy maxtor vinyó véletlen olvasás közben néma hozzájuk képest, egyszerűen iszonyatos hangjuk volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged