- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ghard
őstag
Nem jobb az acceleronál,a shaman meg nem mai darab és ránézésre nincs is akkora hőleadó felülete mint a peternek.
AC vs Peter
50%on a peter 61 fok, míg az ac 51.
De nem ezért kérdeztem, hogy miben gondolod jobbnak,mert itt már mindegy hogy 60 vagy 50 fok,ugyan úgy halk mind2 és ez jó eredmény. Ami lényegesebb szerintem, hogy kisebb helyet foglal,könnyebb felhelyezni,szélesebb kompatibilitása van és közvetlen a videókártyára tudod kötni a tápot,vagyis szoftverrel automatán vezérelheted a ventiket. -
Ghard
őstag
Egy gyengébb vga valóban kevesebb hőt termel, de a hőfoktűrésnek semmi köze ahhoz hogy csúcskártya vagy sem,mindegyik bírja 80 fok környékén. Példának okáért nemrég vettem használtan egy hd3650et,a kedves tulaj jó ideje használhatta a kártyát 85 fokon,mivel a hűtő venti a kosztól szó szerint ragadt és alig pörgött. Tartottam tőle, de már pár hónapja hajtom és semmi baja.
Tényleg értelmetlen dolgokon megy a vita mostanság,legalább itt a PH!-en tiszteljük meg egymást hogy ne kössünk bele mindenbe,főleg ha nem értjük miről van szó.
-
Ghard
őstag
Nem akarok vitázni, de az alap gyári hűtős felső kategóriás vga-k 80-95 fokra vannak belőve,ezen hosszútávon nem lehet(és nincs is) bajuk. Az szokott gond lenni,ha le van cserélve a hűtő és a memóriára rosszul teszik fel a tüskéket,akkor hiába 80 fok a mag,a ramokat nem figyelik és azok meg túlmennek 90 fokon is.
-
Ghard
őstag
-
Ghard
őstag
Egy Accelero hűtővel jobban jár az ember. Ehhez is kell 2 venti, az kb +4k, árban ugyan ott van,de az Acc kisebb helyet foglal.
Nekem pl. pont befér a hűtés alá a hangkártya,ami alatt 1centivel ott a táp. Ezzel talán a táp is útban lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Netfone
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest