- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
szetcsuszott #81 üzenetére
Amúgy ez tényleg jellemző. Kijön valami új, sokkal kevesebb erőforrás kell neki és mi történik? Rögtön lapátolják elő a sok ósdi cuccot. Arra nem figyelnek, hogy az ósdi hardverhez ósdi szolgáltatások társulnak. A barom állatok. Nem tudok mást írni róluk. Ahelyett, hogy maradna alsóban az S430, mellé 2-3 giga ram és úgy a Go. Hogy ne az OS legyen a legnagyobb fogyasztó. Nem.
Lásd az akku kapacitás. Egyre kevesebbel éri be egy modern SoC. Erre mi történik? Vékonyítanak a telefonon és ezzel együtt az akkun is. -
janeszgol
félisten
válasz
#40359168 #64 üzenetére
Nekem egy Allview telefonnal van tapasztalatom, egy Viper V1-el. Nem mai, nem is ma vettem. A kijelzője gyönyörű, a kamerája pedig jobb, mint az LG K szériájának (és a kijelzője is). Élvezet volt használni. (Megvan még, meg is tartom.)
Sajnos vannak számomra ígéretesnek tűnő márkák, akik beleestek vagy sosem jöttek ki a Tesco polcos titulusból. Allview, Archos, Asus, Prestigio, Navon, Coolpad. -
janeszgol
félisten
válasz
aprokaroka87 #45 üzenetére
Értem mit mondasz, a hétköznapok többségében egy S400 is kiszolgál engem. De ilyenért ma már pénzt adni nem szabad újonnan.
Amúgy nem tudtam, hogy a 6580-hoz HD kijelzőt raknak. Azt hittem megállt az FWVGA-nál. (6582 detto.) -
janeszgol
félisten
A szoftver valóban érdekes és kell is, szükség van egy olyan rendszerre is, ami nem használja el a telefon akkukapacitásának nagyobb részét.
Minden más tekintetben ez egy kalap...Oké, a 30 ezer ft alatti kategória a mai napig tabu. Tescos márkák uralják főképp. Picit többért ott a Nokia 2 vagy rendelhet egy random Xiaomit, Meizut ha talál e körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest