- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87 #90 üzenetére
Éppen ezért értelmetlen ez az egész Android Go ha olyan SoC-kra nyüstölik fel amik már tegnap is 5 éve kimentek a napi használatból.
Azért lenne értelme egy sima és egy GO-s rendszernek pure droid vonalon úgy, hogy majd a felhasználó telepíti azt amelyik szimpatikus neki. De hát a jelenlegi üzleti modell mellett egy ilyen opció hamvában halt elképzelés és ábránd marad csak. -
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87 #88 üzenetére
Hát ez az. Hiába nőnek az akkuk meg a telefonok az SoC-k csíkszélessége pedig csökken ha közben maga a rendszer egyre többet foglal a tárhelyből, az appok is híznak (egy napi szinten használt fb több mint 200 mega is lehet) és ilyen háttér folyamatok meríthetik a telefont.
-
janeszgol
félisten
válasz
aprokaroka87 #45 üzenetére
Értem mit mondasz, a hétköznapok többségében egy S400 is kiszolgál engem. De ilyenért ma már pénzt adni nem szabad újonnan.
Amúgy nem tudtam, hogy a 6580-hoz HD kijelzőt raknak. Azt hittem megállt az FWVGA-nál. (6582 detto.) -
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87 #51 üzenetére
Én kinőttem az ilyesmi moddolásból. Régebben rommá volt moddolva minden telefonom mivel alsó kategóriás volt az összes. Ma már out of the box akarom, hogy menjen türelmetlenebb is lettem lehet. Root az meg alap az androidnál nálam.
-
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87 #47 üzenetére
De teszi a dolgát. Ez a mondat kb mindenre igaz. Kérdés mennyi idő után csapod falhoz...
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Attól függ mit jelent a teszi a dolgát mondat. Például egy mai fiatal szerintem földhöz vágná. De lehet, hogy ezt a J szériát is..
-
aelod
veterán
válasz
Jó a galaxy minim is teszi a dolgát. Tudok vele telefonálni sms-t küldeni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- War Thunder - MMO Combat Game
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest