Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbalazs80
tag
Sajnos az SMS kézbesítési jelentés nem változott.
Nem vitatom, hogy az iPhone a piacon az egyik legjobb készülék összességében, és igen, az appstore alkalmazások számát tekintve nagyságrenddel jobb, mint az Android-é.
Az is igaz, hogy az Android Marketen nagyon sok haszontalan program van.
Szerintem egyébként ez a google egyértelmű hülyesége, főleg ha azt vesszük, hogy az érintőkijelzős telefonok eladási adatait tekintve hihetetlen mértékű a növekedés.
A Samsung ezért indított jól véleményem szerint a Bada-val, hogy iszonyatos pénzt öl bele.
Ugyanakkor én kudarcra ítéltetettnek látom jelenleg a Bada-t.
Az Androiddal kellene ezt csinálnia a google-nak, hogy pénzt ölni bele rendesen, mármint az alkalmazásokba, a Marketbe.
Nem véletlen, hogy pl. az OS tekintetében átveszik az Apple ciklusait, azaz évente egy nagy frissítés.Sajnos egy baj van csak az iPhone-al, hogy nem nekünk európai embereknek van kitalálva maga a rendszer. Más kultúra, más felfogás, és sajnos ebben az Apple nem nagyon akar fejlődni, pedig szerintem megérné.
Hardverben nagyon ott van a készülék, és szoftveresen is ott van, de a testreszabhatóságban, abban, hogy én dönthessek bizonyos dolgokban, sajnos messze jár.
Ilyen szempontból az Android és a HTC Sense felülete szerintem sokkal többet nyújt, vagy ad, kinek hogy tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest