Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dbalazs80

tag

válasz Karma #82 üzenetére

Sajnos az SMS kézbesítési jelentés nem változott.

Nem vitatom, hogy az iPhone a piacon az egyik legjobb készülék összességében, és igen, az appstore alkalmazások számát tekintve nagyságrenddel jobb, mint az Android-é.
    Az is igaz, hogy az Android Marketen nagyon sok haszontalan program van.
    Szerintem egyébként ez a google egyértelmű hülyesége, főleg ha azt vesszük, hogy az érintőkijelzős telefonok eladási adatait tekintve hihetetlen mértékű a növekedés.
    A Samsung ezért indított jól véleményem szerint a Bada-val, hogy iszonyatos pénzt öl bele.
    Ugyanakkor én kudarcra ítéltetettnek látom jelenleg a Bada-t.
    Az Androiddal kellene ezt csinálnia a google-nak, hogy pénzt ölni bele rendesen, mármint az alkalmazásokba, a Marketbe.
    Nem véletlen, hogy pl. az OS tekintetében átveszik az Apple ciklusait, azaz évente egy nagy frissítés.

Sajnos egy baj van csak az iPhone-al, hogy nem nekünk európai embereknek van kitalálva maga a rendszer. Más kultúra, más felfogás, és sajnos ebben az Apple nem nagyon akar fejlődni, pedig szerintem megérné.
    Hardverben nagyon ott van a készülék, és szoftveresen is ott van, de a testreszabhatóságban, abban, hogy én dönthessek bizonyos dolgokban, sajnos messze jár.
    Ilyen szempontból az Android és a HTC Sense felülete szerintem sokkal többet nyújt, vagy ad, kinek hogy tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák