- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbalazs80
tag
Sajnos az SMS kézbesítési jelentés nem változott.
Nem vitatom, hogy az iPhone a piacon az egyik legjobb készülék összességében, és igen, az appstore alkalmazások számát tekintve nagyságrenddel jobb, mint az Android-é.
Az is igaz, hogy az Android Marketen nagyon sok haszontalan program van.
Szerintem egyébként ez a google egyértelmű hülyesége, főleg ha azt vesszük, hogy az érintőkijelzős telefonok eladási adatait tekintve hihetetlen mértékű a növekedés.
A Samsung ezért indított jól véleményem szerint a Bada-val, hogy iszonyatos pénzt öl bele.
Ugyanakkor én kudarcra ítéltetettnek látom jelenleg a Bada-t.
Az Androiddal kellene ezt csinálnia a google-nak, hogy pénzt ölni bele rendesen, mármint az alkalmazásokba, a Marketbe.
Nem véletlen, hogy pl. az OS tekintetében átveszik az Apple ciklusait, azaz évente egy nagy frissítés.Sajnos egy baj van csak az iPhone-al, hogy nem nekünk európai embereknek van kitalálva maga a rendszer. Más kultúra, más felfogás, és sajnos ebben az Apple nem nagyon akar fejlődni, pedig szerintem megérné.
Hardverben nagyon ott van a készülék, és szoftveresen is ott van, de a testreszabhatóságban, abban, hogy én dönthessek bizonyos dolgokban, sajnos messze jár.
Ilyen szempontból az Android és a HTC Sense felülete szerintem sokkal többet nyújt, vagy ad, kinek hogy tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged