Hirdetés
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Város az újítás, kíváncsi leszek milyen lesz

-
Davzone
senior tag
telenornál(okostarifa előfizetők) és tmobile-nál ingyenes a google maps által generált adatforgalom még akkor is ha nincs mobilnet előfizetésed!
a Kb alapúnál sem számlázzák ki ,mint ahogy a facebookot sem!
szóval igazából eddig sem került semmibe a használata,csak a többi app-nak kelett tiltani a hozzáférését ha nem volt korlátlan mobilnetcsomagod. -
ddekany
nagyúr
Ha valaki nem a műholdas képet nézi, akkor gondolom eddig sem evett sokat a maps. Ha meg műholdas kellene vagy street view, azt meg ha jól sejtem nem tölti le offlinera.
-
volvoguy
addikt
Üdv! A Maps-ban lesz ingyenes offline navi, de akkor a Navigation app mire való? Vagy azt elindítva a Maps jön be?
-
Cindercone82
tag
Szerintem az Android felhasználók tetemes része jó ideje várja az offline navit a Google térképektől. Véleményem szerint ezzel még jobban hazavágják az egyébként is döglődő Nokiát. Eddig nagyon fontos szempont volt a készülékek eladásánál (skót felfogású "mobilnetre nem költök" kis hazánkban) az offline navi, amiben eddig verhetetlen volt a Nokia.
Kíváncsi vagyok hogy hogy fogják megvalósítani, és hogy milyen országok lesznek benne. -
Talán a NavnGo ezért nem erőltette az androidos naviját.
-
tomatos
aktív tag
Az offline dolog engem is érdekel
Erre azt hiszem harapni fognak majd a kínai android alapú GPS 4-5"-os navik gyártói 
-
MittuDomain_
őstag
-
defymoto
senior tag
válasz
Next Win ®
üzenetére
Igen, az offline navigációnak én is nagyon örülök
Köszönöm Google
-
Maxentius
addikt
Apropó Maps: néhány napja új műholdfelvételek kerültek be Budapestről és sokkal homályosabbak és sötétebbek, mint az előzőek voltak...

Az offline navi viszont nagyon is várható és logikus lépés volt.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest