Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz AtHoS #3661 üzenetére

Beleugrottam a Viber le/be kapcsolásába a Robot-tal. Gondoltam, hogy meg tudom csinálni csak azt nem, hogy nem egészen fog úgy működni ahogy szeretném :B

Nos a nagyobbik gond az, hogy mivel nincs root-olva a teló így nem állítja le a Viber-t (persze ha bekapcsolom, akkor bedob oda, ahol kézzel le tudom lőni). Na szóval ez teló oldali hiányosság.

Egyéb iránt az érdekes, hogy a beállításoknál a leállítási részen a stop applications részen szépen írja oldalt, hogy root, de alatta a stop group mellett ez nincs felüntetve, bár gondoltam, hogy ide is kellene neki a root jog, szóval nemlepődtem meg, hogy nem lőtte ki a progit

A másik, hogy kézzel leállítva a Vibert, elindítja szépen a wifi bekapcsolásakor, de egyből full képernyőre. Nekem elég lenne, ha a háttérben indulna, mivel nem akarok egyből hívni rajta csak legyek azon keresztül is elérhető.

Mondjuk azt nem tudom, hogy mennyi akkuidőt és rendszerkezelési "gördülékenységet" nyerek azzal, ha wifin kívüli állapotban lekapcsoltatom a vibert. Akkuidőt szvsz nem sokat, de érzem, hogy az 1 GB memó eléggé határon van, mert azért jó párszor beröcög a gépezet, mikor nekiállok nyomkodni :(

Új hozzászólás Aktív témák