Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Beleugrottam a Viber le/be kapcsolásába a Robot-tal. Gondoltam, hogy meg tudom csinálni csak azt nem, hogy nem egészen fog úgy működni ahogy szeretném
Nos a nagyobbik gond az, hogy mivel nincs root-olva a teló így nem állítja le a Viber-t (persze ha bekapcsolom, akkor bedob oda, ahol kézzel le tudom lőni). Na szóval ez teló oldali hiányosság.
Egyéb iránt az érdekes, hogy a beállításoknál a leállítási részen a stop applications részen szépen írja oldalt, hogy root, de alatta a stop group mellett ez nincs felüntetve, bár gondoltam, hogy ide is kellene neki a root jog, szóval nemlepődtem meg, hogy nem lőtte ki a progit
A másik, hogy kézzel leállítva a Vibert, elindítja szépen a wifi bekapcsolásakor, de egyből full képernyőre. Nekem elég lenne, ha a háttérben indulna, mivel nem akarok egyből hívni rajta csak legyek azon keresztül is elérhető.
Mondjuk azt nem tudom, hogy mennyi akkuidőt és rendszerkezelési "gördülékenységet" nyerek azzal, ha wifin kívüli állapotban lekapcsoltatom a vibert. Akkuidőt szvsz nem sokat, de érzem, hogy az 1 GB memó eléggé határon van, mert azért jó párszor beröcög a gépezet, mikor nekiállok nyomkodni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest